Vastgoedbeheer

Op zoek naar een beheerder voor uw huurwoningen of Vereniging van Eigenaren? Door onze krachten op het gebied van beheer en makelaardij te bundelen, kunnen wij onze opdrachtgevers een compleet pakket bieden. Vanaf het meedenken bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, advisering over marktprijzen tot en met het verhuren en beheren na oplevering van het project.

 

VvE - Beheer - Verhuur

Vereniging van Eigenaren

Een goed functionerende VvE levert een belangrijke bijdrage aan veilig en comfortabel wonen. De waarde van uw eigendom wordt in stand gehouden en waar mogelijk  vergroot. Gevaert kan u een breed pakket van diensten aanbieden die op de wensen van de Vereniging van Eigenaren kunnen worden afgestemd.

 

Gevaert kan de administratie van uw Vereniging van Eigenaars voeren, stelt tijdig de jaarrekeningen en begrotingen op, en zorgt voor incasso van de servicekosten. In een organisatorische en adviserende rol treden wij graag op als partner voor het bestuur. Daarnaast heeft Gevaert de technische kennis in huis voor het opstellen van meerjarenplannen, offertevergelijkingen en voor de begeleiding van groot onderhoud. Dit alles gericht op optimaal onderhoud voor uw gebouw. Met Gevaert bent u verzekerd van aandacht voor uw VvE. Voor meer informatie of een offerte aanvraag kunt u terecht op onze pagina Vereniging van Eigenaren.

 

Beheer

Al ruim 35 jaar verzorgt Gevaert het beheer van woningen, kantoren en winkels in Midden Nederland voor particuliere -, institutionele beleggers en woningbouwcorporaties. Wij dragen zorg voor het commercieel, technisch, administratief en facilitair management van uw onroerend goed, met als uitgangspunt de juiste balans tussen uw wensen en de wensen van uw huurders. Door de veelzijdigheid en klantgerichtheid van onze organisatie kunnen wij onze opdrachtgevers maatwerk bieden. Met Gevaert verzekert u zich van deskundig beheer van uw belegging. Bekijk ons volledig pakket van diensten voor uw beheer.

 

Verhuur

Wij zijn actief met de verhuur van zowel bestaande als nieuwbouw woningen in de provincie Utrecht. Wij hebben een enthousiast  en ervaren verhuurteam dat dagelijks op zoek is naar geschikte potentiële huurkandidaten.  Zowel particulier als (institutionele) belegger zijn bij ons aan het juiste adres voor de verhuur van uw woning(en).  Bekijk alle mogelijkheden inzake de verhuur van uw woning.

 

Wij zijn u graag van dienst!