Verkoop jouw huis met Gevaert Makelaars

Heb jij jouw droomhuis op het oog of ben je van plan om te verhuizen? Wij helpen jou graag bij de verkoop van je huidige woning! Natuurlijk weet jij precies wat de pluspunten van deze woning zijn, maar hoe overtuig je ook die potentiële koper daarvan? Laat dat maar aan ons over. Wij bepalen de juiste vraagprijs, brengen je woning op de markt met prachtige beelden en zorgen dat deze goed wordt gevonden. Wij verzorgen de bezichtigingen, doen de onderhandelingen en zijn jouw deskundige aanspreekpunt totdat de oplevering plaatsvindt. Verkocht!

Maak kennis met Gevaert

Mogen wij jouw woning verkopen? Wij komen graag op de koffie om de woning te bekijken en informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden. Met onze ruim 40 jaar ervaring weten we precies wat je kunt verwachten. Handig als je ondertussen zoekt naar een nieuwe woning bijvoorbeeld, want wat zal jouw woning naar verwachting opbrengen?

Wij kennen de markt en hebben de koper van jouw woning misschien zelfs al ontmoet! Uiteraard kun je jouw woning ook zelf verkopen met onze hulp. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak, we komen graag bij je langs of je bent van harte welkom op ons kantoor aan de Zoomstede 2 te Nieuwegein.

fotoshoot-hans-robert-voor-gevaert-21.jpg

Checklist voor alle benodigde stukken bij verkoop