Jouw vastgoed
volledig ontzorgt

Gevaert is dé partner voor VVE beheer, beheer
huurwoningen en verhuur.

Bekijk ons actuele huuraanbod Gevaert Makelaardij

Inloggen VvE Portaal Twinq

gev-2436.jpg

Gevaert Vastgoedbeheer

Als allround vastgoedbeheerder is Gevaert dé partner voor VVE beheer, het beheer van huurwoningen en verhuur voor institutionele beleggers, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en particulieren. Ons team adviseert bij het investeren in onroerend goed. Wij denken met je mee, geven duidelijke huurprijsadviezen, verkoopadviezen en zijn betrokken tot de woning daadwerkelijk wordt bewoond. Ook voor gebouwonderhoud, financieel-, commercieel-, technisch- en administratief beheer ben je bij ons aan het juiste adres. Dat is de kracht van Gevaert als makelaar, vastgoedspecialist én VvE beheerder in één.

Maak kennis met ons

Op zoek naar onroerend goed, een nieuwe huurder, een VvE beheerder, een partner die jouw vastgoedportefeuille of particuliere woning verhuurt? Iemand die zorgt voor het incasseren van de huren en klachten van de huurder afhandelt? Gevaert Vastgoedbeheer is graag jouw partner als het gaat om vastgoed. Onze specialisten begeleiden zelfs onderhoudsprojecten en -werkzaamheden voor gebouwen buiten de eigen vastgoedportefeuille. Denk aan dakrenovatie, gevelrenovatie of schilderwerk. Dat doen wij in Nieuwegein en de regio Utrecht, maar bijvoorbeeld ook in Harderwijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak, de koffie staat klaar op ons kantoor aan de Zoomstede 2 te Nieuwegein.

Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Gevaert Makelaars & Vastgoedbeheer staat voor je klaar, wat je woonwens ook is. Bezoek één van onze kantoren of ontmoet ons bij jouw droomwoning.

fotoshoot-hans-robert-voor-gevaert-21-1.jpg

Ontmoet jouw makelaar

Wij helpen je graag

Zoek jij die ene woning waar je al jaren van droomt? Misschien dat huis met wat extra ruimte voor je groene vingers, of juist dat gelijkvloerse appartement met het oog op de toekomst. Of wil je jouw woning te koop zetten, verhuren of laten taxeren? Bij Gevaert Makelaars ben je aan het juiste adres. Wij maken woondromen waar en hebben oog voor optimaal wooncomfort, precies zoals jij het wenst. Wij denken met je mee en hebben een prachtig aanbod in Nieuwegein, Houten, Utrecht en omgeving. En zowel koop als huur. Bij ons vind je bovendien alles onder één dak, want naast makelaardij bieden we ook advies voor jouw hypotheek of verzekeringen. Hoe kunnen we jou helpen?

Ontmoet het hele team

Wij informeren u graag in een vrijblijvend gesprek.