Hypotheken & verzekeringen, zodat je weet dat het goed zit

Een eigen huis, maar ook een hypotheek. De woning moet namelijk wel betaald worden. Bij Gevaert Makelaars helpen we je ook hierbij. Wij werken nauw samen met Floris Financieel Advies, dé specialist die alles weet van hypotheken en verzekeringen.

Floris Financieel Advies wil dat je tevreden bent met het kloppend hart van jouw financiële plaatje: je hypotheek. Met uitgebreid hypotheekadvies vinden de specialisten de beste balans tussen rente en hypotheekvoorwaarden in jouw situatie. Maar ook de bijpassende verzekeringen worden meegenomen in het plaatje. Zo weet je dat het goed zit.

Floris Financieel Advies

Een eerste huis of een ander huis kopen en je hypotheek aanpassen? Niet iets waar je elke dag mee bezig bent. De hypotheekadviseurs van Floris Financieel Advies delen graag hun kennis met jou. Zij geven helder antwoord op hypotheekvragen en helpen je bij het afsluiten van de voor jou best passende hypotheek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met Floris van Dijk of Jan-Maarten van Dijk op onze vestiging in Nieuwegein. De afspraak kan telefonisch, online of op ons kantoor plaatsvinden. Je bent van harte welkom! Kijk voor meer informatie op florisfinancieeladvies.nl.

Contactgegevens

Zoomstede 2
3431 HL Nieuwegein

Telefoon Floris van Dijk: 06 424 057 23
Telefoon Jan-Maarten van Dijk: 06 255 616 38

E-mail: info@florisfinancieeladvies.nl
Bezoek website: www.florisfinancieeladvies.nl