Hypotheken & verzekeringen, zodat je weet dat het goed zit

Een eigen huis, maar ook een hypotheek. De woning moet namelijk wel betaald worden. Bij Gevaert Makelaars helpen we je ook hierbij. Wij werken nauw samen met Bergman Finance, dé specialist die alles weet van hypotheken en verzekeringen.

Bergman Finance wil dat je tevreden bent met het kloppend hart van jouw financiële plaatje: je hypotheek. Met uitgebreid hypotheekadvies vinden de specialisten de beste balans tussen rente en hypotheekvoorwaarden in jouw situatie. Maar ook de bijpassende verzekeringen worden meegenomen in het plaatje. Zo weet je dat het goed zit.

Bergman Finance

Een eerste huis of een ander huis kopen en je hypotheek aanpassen? Niet iets waar je elke dag mee bezig bent. De hypotheekadviseurs van Bergman Finance delen graag hun kennis met jou. Zij geven helder antwoord op hypotheekvragen en helpen je bij het afsluiten van de voor jou best passende hypotheek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met Sander de Bruin of Hans Lemmink op onze vestiging in Nieuwegein. De afspraak kan telefonisch, online of op ons kantoor plaatsvinden. Je bent van harte welkom! Kijk voor meer informatie op bergmanfinance.nl.

Contactgegevens

Zoomstede 2
3431 HL Nieuwegein

Telefoon kantoor: 030 755 59 08
Telefoon Sander de Bruin: 06 103 777 35
Telefoon Hans Lemmink: 06 547 964 95

E-mail: nieuwegein@bergmanfinance.nl
Bezoek website: www.bergmanfinance.nl