VvE beheer, in vertrouwde handen bij Gevaert

Veilig en comfortabel wonen, dat wil iedereen. Als Vereniging van Eigenaren heb je daarin een belangrijk aandeel. Bovendien draagt goed VvE beheer bij aan het in stand houden of zelfs verhogen van de waarde van het vastgoed. De specialisten bij Gevaert beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van beheer en makelaardij, onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om te ondersteunen in de breedste zin van het woord, helemaal afgestemd op de wensen!

Financieel, administratief- en technisch beheer van woningen, kantoren en winkels. Voor Gevaert Vastgoedbeheer kent het geen geheimen.

Ontdek ons brede pakket aan mogelijkheden

Ben jij bestuurslid van een VvE? Wij nemen het VvE beheer graag van je over. Wij kunnen het gehele beheer overnemen of een aantal onderdelen. Naast het voeren van de administratie, het opstellen van de jaarrekeningen, het maken van sluitende begrotingen en de incasso van de servicekosten kan Gevaert nog meer voor je betekenen. Wij zijn bijvoorbeeld graag partner voor het bestuur en werken met een vast contactpersoon voor iedere VvE. Op het organisatorische vlak, maar ook als betrokken en deskundige adviseur. Met onze brede technische kennis kunnen wij meerjarenplannen opstellen, maken we offertevergelijkingen en begeleiden we het gemeenschappelijk groot- en klein onderhoud. En de jaarlijkse ledenvergadering organiseren en bijwonen? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Samen met Gevaert realiseert elke VvE optimaal beheer en onderhoud voor het appartementengebouw. Dat doen we al ruim 40 jaar voor onze tevreden klanten!

Twinq

Gevaert Vastgoedbeheer gebruikt Twinq, een professioneel softwarepakket voor VvE beheer. Dit biedt grote voordelen, zoals direct inzicht in de administratie en voortgang van bijvoorbeeld klachtafhandeling.

Maak kennis met Gevaert VvE beheer

Op zoek naar een vakkundige en ervaren VvE beheerder? Gevaert Vastgoedbeheer is graag jouw partner. Onze vastgoedspecialisten zijn hét aanspreekpunt voor de eigenaren en VvE, maar we begeleiden ook onderhoudsprojecten en -werkzaamheden aan het gebouw. Denk aan dakrenovatie, gevelrenovatie of schilderwerk. Dat doen wij in Nieuwegein en de regio Utrecht, maar bijvoorbeeld ook in Harderwijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak, de koffie staat klaar op ons kantoor aan de Zoomstede 2 te Nieuwegein.

gev-2511.jpg

Weten wat Gevaert Vastgoedbeheer voor u kan betekenen?