Projectmanagement

Goed onderhoud is onmisbaar voor het mooi en bewoonbaar houden van een gebouw. Gevaert Vastgoedbeheer helpt hierbij graag. Bijvoorbeeld bij het opstellen van een goed advies- of meerjarenonderhoudsplan, het bewaken van de kosten, een goede werkvoorbereiding en feilloze uitvoering. Vanaf het aanvragen van de offerten tot en met de oplevering van de werkzaamheden. Onze bouwkundigen begeleiden elk onderhoudsproject van A tot Z!

Onze klanten staan centraal

Wij verzorgen op deskundige wijze het beheer van winkels, kantoren en woningen. Ook het administratief, facilitair, commercieel en technisch management van het onroerend goed is bij ons in veilige handen. Dankzij onze ruime expertise ben je als particuliere-, institutionele belegger, woningbouwcorporatie of VvE verzekerd van deskundig beheer. Bovendien helemaal op maat, want geen opdracht is hetzelfde. En dat is maar goed ook.

Maak kennis met Gevaert Projectmanagement

Op zoek naar een vakkundige en ervaren vastgoedprojectmanager? Met Gevaert Vastgoedbeheer ben je verzekerd van maatwerk, expertise en ruim 40 jaar ervaring als het gaat om projectmanagement. Wij verzorgen zelfs gebouwen buiten onze eigen vastgoedportefeuille en begeleiden eventuele onderhoudswerkzaamheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak, de koffie staat klaar op ons kantoor aan de Zoomstede 2 te Nieuwegein.

Beschikbare downloads

Weten wat Gevaert Vastgoedbeheer voor u kan betekenen?