Koop jouw huis met Gevaert Makelaars

Dat is hem, je droomhuis! Nu moet je snel handelen, want je wilt natuurlijk niet dat iemand anders hier straks woont. Gevaert Makelaars helpt je graag. Als onafhankelijke aankoopmakelaar zijn wij jouw persoonlijke adviseur en belangenbehartiger. Zeker op de huidige overspannen woningmarkt is dat geen overbodige luxe. Wij regelen het aankoopproces van het begin tot het einde als je dat wilt. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor specifieke diensten, van de oriëntatie en bouwkundige beoordeling tot de onderhandelingen en sleuteloverdracht. In een vrijblijvend gesprek informeren wij je graag over de kosten en mogelijkheden. Tot snel!

Maak kennis met Gevaert

Mogen wij jou helpen bij het kopen van jouw droomwoning? Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Met onze ruim 40 jaar ervaring weten we precies hoe je moet handelen om op tijd een juist bod te doen.

Wij kennen de markt en weten welke huizen er binnenkort te koop komen. We kennen ook het aanbod van andere makelaars. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak, we komen graag bij je langs of je bent van harte welkom op ons kantoor aan de Zoomstede 2 te Nieuwegein.

gev-2443.jpg