Onafhankelijk taxeren met Gevaert Makelaars

Gefeliciteerd, de koopakte is getekend! Nu moet er veel worden geregeld, waaronder de verzekeringen en hypotheek. Een taxatie van jouw toekomstige woning is daarvoor noodzakelijk, de bank leent je namelijk niet zomaar geld. Naast jouw persoonlijke financiële gegevens wil deze ook weten of het huis dat je koopt wel een goede investering is, een soort verzekering dat de waarde die jij betaalt ook écht in de stenen (lees: marktwaarde) zit en jouw hypotheek acceptabel is.

Ook als je wilt weten wat de huidige waarde van je woning is geeft een gevalideerd taxatierapport inzicht. Bijvoorbeeld in de mogelijke opbrengst bij verkoop, voor een opgave aan de belastingdienst, de NHG of voor het mogelijk oversluiten van jouw hypotheek. Of vraag een gratis waardebepaling aan om te kijken wat je huis waard is. Wat de aanleiding ook is, een taxatie maakt de woningwaarde inzichtelijk!

Maak kennis met Gevaert

Heb je een woning gekocht en moet deze getaxeerd worden? Of wil je weten wat de huidige waarde van jouw woning is? Laat het door ons taxeren! Met onze ruim 40 jaar ervaring weten we precies waar we het over hebben. Onze makelaars/taxateurs zijn aangesloten bij de NVM en ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak, we komen graag bij je langs of je bent van harte welkom op ons kantoor aan de Zoomstede 2 te Nieuwegein.

NWWI taxatie

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld.

1000052044.jpg