Ruim 40 jaar ervaring in vastgoedbeheer

Ruim 40 jaar ervaring in vastgoedbeheer, daar kom je verder mee. Gevaert Vastgoedbeheer zoekt potentiële huurkandidaten voor jouw onroerend goed. Onze vakmensen verzorgen het property management voor zowel institutionele als particuliere beleggers. Wij bundelen onze verworven kennis op het gebied van beheer en makelaardij en ondersteunen jou graag op verschillende vlakken. Wij denken mee bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, adviseren over marktprijzen of het verhuren van het vastgoed nadat het project is opgeleverd. Als proactieve en betrouwbare partner die bovendien snel en adequaat inspeelt op ontwikkelingen rondom het vastgoed en de vastgoedmarkt.

Altijd voor de volle 100%

Gevaert beschikt over een ruime portefeuille van huurwoningen, winkels, kantoren en gemengde complexen, voornamelijk in Midden Nederland. Met onze vakkennis op het gebied van vastgoed, en de koop- en de huurmarkt kunnen wij jou goed van dienst zijn. Bijvoorbeeld op het commerciële vlak, technisch, administratief of voor het facilitair management van het onroerend goed. Wij zoeken daarbij altijd naar de juiste balans tussen de wensen van jou als opdrachtgever en die van de huurder(s). Daarbij is de grootte van de vastgoedportefeuille niet eens van belang, Gevaert zet zich altijd voor de volle 100% in!

Onze specialisten, jouw partner

Ons gespecialiseerde verhuurteam werkt dagelijks aan de promotie van woningen, kantoorpanden of winkels van zowel particuliere als institutionele beleggers. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van zowel beheer en makelaardij, bereiken wij altijd de gewenste potentiële huurkandidaten. Deze controleren wij vervolgens uitgebreid aan de hand van inkomensgegevens, werkgeversverklaring, kredietwaardigheid een eventueel aanvullende criteria. Ook kunnen wij de administratieve en juridische handelingen, zoals het tekenen van contracten en het incasseren van de huur, uit handen nemen. Net zoals ondersteuning en begeleiding op commercieel, technisch en facilitair gebied. Wij zoeken altijd naar de juiste balans tussen de wensen van huurder en verhuurder.

Maak kennis met Gevaert Vastgoedbeheer

Op zoek naar een vakkundige en ervaren Vastgoedbeheerder? Met Gevaert Vastgoedbeheer ben je verzekerd van een doeltreffende aanpak als het gaat om deskundig en efficiënt beheer van onroerend goed. Onze vastgoedspecialisten zijn hét aanspreekpunt voor beleggers, woningcorporaties en particuliere vastgoedbezitters die het beheer graag uit handen geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak, de koffie staat klaar op ons kantoor aan de Zoomstede 2 te Nieuwegein.

gev-2503.jpg

Weten wat Gevaert Vastgoedbeheer voor u kan betekenen?