Okkernootstraat 15

3552 VM Utrecht
€ 405.000 K.K.

Omschrijving

Wil jij wonen in een vernieuwde woonomgeving? Een buurt die enorm populair is en waar jij een woning kunt bemachtigen? Het is nu mogelijk aan de Okkernootstraat!

Wij hebben deze leuke karakteristieke eengezinswoning in verkoop gekregen die wellicht, na de grondige modernisatie die jij nog moet uitvoeren, helemaal aan je wensen voldoet! Wat dacht je van een fijne woonkamer, een diepe tuin, een gesloten keuken, drie slaapkamers, badkamer en een zolder met volop mogelijkheden.

De locatie van de woning is prettig te noemen. Diverse voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, snelwegen, winkels en restaurants zijn op korte afstand gelegen. Het gezellige en bruisende hart van de stad is binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Hoe ideaal is dat!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Via je eigen voortuin kom je bij de voordeur.

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang en toegang tot de toiletruimte en de woonkamer. De woonkamer is opgesplitst in een voor- en een achterkamer. De achterkamer is voorzien van schouw en openslaande deuren naar de tuin. De achterkamer geeft toegang tot de keuken met bergkast. In de keuken staat nu een eenvoudig keukenblok, maar er is genoeg ruimte om je droomkeuken te plaatsen. Via de keuken kunnen we eveneens naar de achtertuin.

De tuin is gelegen op het zuidoosten waar jij de vroege zonuurtjes kunt meepakken. Achter in de tuin staat de ruime berging. Lekker handig voor het stallen van de fiets! Tevens is er een achterom.

1e Verdieping:
Overloop met aan de voorzijde van de woning de hoofdslaapkamer met een deur en trap naar de 2de verdieping. Aan de achterzijde van de woning treffen we nog twee slaapkamers die allebei zijn voorzien van een inbouwkast. De badkamer op deze verdieping is eenvoudig en voorzien van douche en wastafel.

2e Verdieping:
Open zolderruimte met volop mogelijkheden. Wat dacht je van een extra slaapkamer of het creëren van een ruime hobbykamer. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt!

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
- Koper dient de woning zelf te bewonen.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
- De woning is niet voorzien van cv.
- De gehele woning dient te worden gemoderniseerd.
- Oppervlakte van de 2e verdieping is niet meegenomen in het woonoppervlak.
- Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
- Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
- Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ''Toelichting aanvullende bepalingen Mitros''.
- Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.Vragen over deze woning?

  • Perceeloppervlakte 140 m²
  • Inhoud 304 m3
  • Woonoppervlakte 72 m²
  • Aantal kamers 5
  • Bouwjaar 1948

Specificaties

Overdracht

Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1948
Vraagprijs
€ 405.000 K.K.

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Dakraam
Woonopppervlakte
72 m²
Perceeloppvervlakte
140 m²
Inhoud
304 m³
Overige inpandige ruimte
14 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
-

Energie

Energielabel
G
Isolatie
Geen Isolatie
Warm water
Geiser Eigendom

Heeft u interesse in deze woning?