Vianen – De Looch 42 4133 DN

In de wijk Monnikenhof ligt deze nette middenwoning met diepe achtertuin op het oosten met dubbele berging en achterom. Een ideale gezinswoning op een gunstige locatie en in een rustige kindvriendelijke woonwijk met scholen, winkelcentrum, park en speelvoorzieningen letterlijk om de hoek. De woning ligt aan een hofje met vrij uitzicht en parkeergelegenheid. U loopt of fietst hier zo het park in. Kortom: een heerlijke plek en een fijn huis om in te wonen.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Voortuin met toegang naar de voordeur. Entree met hal, meterkast en toiletruimte met trapopgang. Lichte, tuingerichte woonkamer met trapkast en deur met toegang tot de zonnige achtertuin op het oosten met achterom. De nette keuken is gelegen aan de voorzijde en uitgevoerd met L-opstelling, diverse apparatuur en veel kastruimte.

1e verdieping:
Overloop. 2 slaapkamers waarvan één met extra bergruimte en 2 dakramen.
Eenvoudige badkamer voorzien van douchehoek, wastafel met meubelkastje, 2e toilet en wasmachineaansluiting.

2e verdieping:
Overloop met bergvliering, opstelling combiketel en mechanische ventilatie. Ruime 3e slaapkamer met dakraam en extra bergruimte.

Bijzonderheden:
– Nette middenwoning met dubbele schuur, diepe achtertuin en achterom.
– Notaris ter keuze verkoper, Hermans & Schuttevaer te Utrecht.
– Het betreft een voormalige huurwoning.
– De woning wordt in de huidige staat opgeleverd. De verkoper acht zich niet aansprakelijk voor de aanwezigheid van en de eventuele gebreken aan de achtergebleven roerende zaken.
– Mogelijk asbesthoudende materialen aanwezig.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden