Vianen – De Looch 2 4133 DM

In de wijk Monnikenhof ligt deze nette hoekwoning met brede, diepe achtertuin op het noordoosten met stenen berging en achterom. Een ideale gezinswoning op een gunstige locatie en in een rustige kindvriendelijke woonwijk met scholen, winkelcentrum, park en speelvoorzieningen letterlijk om de hoek. De woning ligt aan een hofje met vrij uitzicht en parkeergelegenheid. U loopt of fietst hier zo het park in. Kortom: een heerlijke plek en een fijn huis om in te wonen.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Voortuin met toegang naar de voordeur. Entree met hal, meterkast, toiletruimte en trapopgang. Lichte, tuingerichte woonkamer met laminaatvloer, trapkast en toegang naar de achtertuin op het noordoosten met achterom. De nette keuken is gelegen aan de voorzijde en uitgevoerd in een rechte opstelling.

1e Verdieping:
Overloop. 2 slaapkamers waarvan één met extra bergruimte en 2 dakramen.
Eenvoudige badkamer voorzien van douchecabine, wastafel, 2e toilet en wasmachineaansluiting.

2e Verdieping:
Overloop met opstelling combiketel (Vaillant 2002) en mechanische ventilatie. Ruime 3e slaapkamer met dakraam, wastafel en extra bergruimte.

Bijzonderheden:
– Nette hoekwoning met berging, diepe, brede achtertuin en achterom.
– Notaris ter keuze verkoper, Hermans & Schuttevaer te Utrecht.
– De gemaakte kosten voor de kadastrale uitmeting worden doorbelast.
– Het betreft een voormalige huurwoning.
– De woning wordt in de huidige staat opgeleverd. De verkoper acht zich niet aansprakelijk voor de aanwezigheid van en de eventuele gebreken aan de achtergebleven roerende zaken.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden