Utrecht – Zijdebalenstraat 43 3513 DH

Nieuwbouw Utrecht – Zijdebalen
Naar verwachting worden de woningen juli 2019 opgeleverd. Dit is een prognose!

Inschrijven is alleen mogelijk via de projectwebsite: hureninzijdebalen.nl

52 HUURAPPARTEMENTEN: VOLOP VARIATIE
In Utrecht, langs het water van de Vecht, ligt Zijdebalen. De afgelopen jaren is Zijdebalen – genoemd naar de 17de-eeuwse zijdespinnerij – getransformeerd tot een geweldig woonproject, met volop variatie in de vier woonblokken! In het laatste woonblok – nummer IV – zijn 52 verschillende appartementen te huur in de complexen ‘De Oranjerie’ en ‘Het Speelhuis’. Je vindt in dit woonblok ook herenhuizen, koop- en huurappartementen.

WELKE WONING KIES JE?
In het laatste woonblok – nummer IV – zijn 52 verschillende appartementen te huur in de complexen ‘De Oranjerie’ en ‘Het Speelhuis’.Eén, twee of drie slaapkamers? Balkon, loggia of dakterras? Jij mag het zeggen. De woonoppervlaktes variëren van 63 tot 138 m².
De eerste inschrijfperiode sluit op vrijdag 31 mei om 23.59 uur. Daarna zal de eerste voorlopige toewijsronde plaatsen. Dus kijk snel waar je wilt wonen en schrijf je in!

WONEN LANGS DE VECHT
Ooit lag hier, langs de Vecht, het landgoed van een schatrijke zijde-fabrikant. Nu, 300 jaar later, is Zijdebalen een gewilde plek om te wonen, op een steenworp van het centrum van Utrecht. Afgelopen jaren is deze nieuwe wijk opgebouwd in vier woonblokken. Tussen de woonblokken is ruimte gemaakt voor een groen ingerichte openbare ruimte.

EEN GEWELDIGE LOCATIE
Via de Bemuurde Weerd fiets je in een paar minuten naar hartje Utrecht. Even een terrasje pikken op de werven, snuffelen in je favoriete boekwinkel of zomaar slenteren langs de gracht? De kinderen naar school of de opvang brengen, zelf je ‘verplichte’ uurtje naar de sportschool? Alles is hier ‘om de hoek’.

Contactformulier


Plattegronden

Op dit moment zijn er nog geen plattegronden beschikbaar van deze woning.