Utrecht – Washingtondreef 49 3564 KB

Stel je eens voor, je eigen appartement dat je helemaal naar jouw smaak kunt inrichten. Een appartement nabij uitvalswegen, openbaar vervoer en diverse winkelgelegenheden. Een hoekappartement met ruime woonkamer, halfopen (eet)keuken, 3 slaapkamers, voldoende bergruimte en een ruim balkon. Stop maar met zoeken want dit is waarschijnlijk wat jij zoekt!

In de wijk Overvecht bieden wij dit 4-kamer hoekappartement te koop aan dat is gelegen op de 2e verdieping. Het appartement kenmerkt zich door de prettige ruimtes, de goede plattegrond en de fijne lichtinval.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Met de lift of trap gaan we naar de 2e verdieping. Via de galerij komen we bij de voordeur van het appartement.

2e verdieping:
Entree met meterkast, garderobenis en hal waaraan alle vertrekken zijn gelegen. Lichte woonkamer met intercom. Een prettige ruimte die goed is in te delen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon dat is gelegen op het zuidoosten. Aan de woonkamer grenst de halfopen (eet)keuken. De keuken is eenvoudig en voorzien van een rechte opstelling. Terug in de hal hebben we toegang tot maar liefst 3 slaapkamers. De ruime badkamer is eenvoudig en voorzien van douchehoek, wastafel en wasmachineaansluiting. Aparte toiletruimte met fonteintje. Ruime bergkast.

Op de begane grond bevindt zich nog een ruime berging welke is voorzien van elektra.

Overtuigd dat dit wel eens appartement kan zijn, bel ons dan voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 120,43 voor het appartement en € 1,54 voor de berging per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden