Utrecht – Washingtondreef 23 3564 KB

Stel je eens voor, je eigen appartement dat je helemaal naar jouw smaak kunt inrichten. Een appartement nabij uitvalswegen, openbaar vervoer en diverse winkelgelegenheden. Een appartement met ruime woonkamer, gesloten keuken, slaapkamer en voldoende bergruimte. En dan niet te vergeten het zonnige balkon en een tuin. Stop maar met zoeken want dit is waarschijnlijk wat jij zoekt!

In de wijk Overvecht bieden wij dit 2-kamer appartement te koop aan dat is gelegen op de 1e verdieping en tevens beschikt over een aparte berging op de begane grond en extra tuin.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree met bellenbord, postkasten en hal met trappenhuis. Met de lift komen we op de 1e verdieping.

1e verdieping:
Entree met hal, meterkast en toegang tot de woonkamer. Een lekkere ruimte die goed is in te delen.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het zonnige balkon dat is gelegen op het zuidoosten. Daarnaast kom je via het balkon en een trap in de ruime, zonnige tuin.

Aan de woonkamer is ook de gesloten keuken gelegen. De keuken ligt aan de voorzijde en is voorzien van een eenvoudig keukenblok met opstelling combiketel. Tevens is er ruimte om de wasmachine te plaatsen. Via een tweede halletje kom je bij de slaapkamer. Deze is lekker ruim. Direct naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer. Deze is eenvoudig en voorzien van douchehoek, wastafel en toilet. Naast de badkamer vinden we nog een bergruimte.

Komen we weer op de begane grond dan is er achter het complex nog een extra berging.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 102,70 (woning) en € 1,65 (berging) per maand.
– In de getoonde presentatie zijn sfeer impressies toegevoegd.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden