Utrecht – Vredenburgplein 23 3511 WH

Midden in het centrum, 4 kamer appartement eengezinswoning met tuin en dakterras.
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Vredenburplein 23
Huurprijs : € 1.925,-
Servicekosten : € 40,-
Woonoppervlakte: 124 m2
Parkeren: openbaar

Afmetingen:
Woonkamer: circa 25,9 m2
Keuken: circa 9,9 m2
Eetkamer: circa 10,2 m2
Berging 1: circa 3 m2
Tuin: circa 25 m2
Slaapkamer 1: circa 13 m2
Slaapkamer 2: circa 12,1 m2
Slaapkamer 3: circa 8,5 m2
Badkamer 1: circa 5,5 m2
Slaapkamer 2: circa 15,2 m2
Berging 2: circa 6,5 m2
Dakterras: circa 17,5 m2

Bijzonderheden:
– Inpandige berging
– Luxe eengezinswoningen
– Met vrij uitzicht
– Winkels op loopafstand
– Vlakbij A2 en A12

On top of the world
Wonen op het dak van Vredenburgplein met uitzicht op de Dom. Hier woon je niet zomaar ergens. Hartje Utrecht, bovenop de nieuwe entree van Hoog Catharijne. Het gezellige centrum van Utrecht ligt aan je voeten. De appartementen en eengezinswoningen zijn zeer ruim en hoogwaardig afgewerkt, met een complete keuken incl. inbouwapparatuur en ingerichte badkamer. Helemaal gloednieuw, per direct beschikbaar.

Bovendien perfect bereikbaar. Naast het Centraal Station, met alle bus- en tramverbindingen om de hoek. Vanuit Utrecht bereik je alle hoeken van Nederland. Centraler wonen kan niet.

Kies je eengezinswoning
De eengezinswoningen zijn extra bijzonder. Drie volwaardige woonlagen, met daktuin én dakterras. Midden in de stad, waar vind je dat nog? Je kunt kiezen uit vijf verschillende types, met een woonoppervlakte van 124 tot 127 m2. Altijd vier slaapkamers, een inpandige berging en nog een extra berging in de gemeenschappelijke binnentuin. Natuurlijk is de woning hoogwaardig afgewerkt, met een fraaie badkamer en luxe complete keuken. Buiten genieten doe je op het royale dakterras bij de benedenverdieping en een tweede dakterras op de tweede verdieping. Heerlijk toch? Energiezuinig door zonnepanelen op het dak, opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar jou.

Zonnepanelen
De appartementen hebben de beschikking over tien zonnepanelen en de stadswoningen over acht zonnepanelen. Met deze zonnepanelen wek je stroom op voor eigen gebruik. Dit scheelt aanzienlijk in maandelijkse energiekosten. Voordelen: goed voor het milieu en minder afhankelijk van de energieprijzen.

Parkeren
Zit er een parkeerplaats bij de woningen op het Vredenburgplein?
De woningen zijn niet voorzien van een parkeerplaats. Er bestaat wel de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeergarage.

Contactformulier

Plattegronden