Utrecht – Vleutenseweg 499 3532 HK

Tuinliefhebbers opgelet! Op korte afstand van het bruisende centrum van Utrecht hebben wij dit leuke en knusse 3-kamer appartement in verkoop gekregen. En als jij groene vingers hebt, dan is dit echt helemaal de plek van je dromen. Het appartement heeft namelijk een uitzonderlijk ruime tuin waar jij je hart helemaal kunt ophalen. De tuin en de woning kunnen nog wel een klus gebruiken, maar dan heb je wel een stek helemaal naar jouw wensen.

Zoals eerder gezegd woon je nabij het centrum. Maar er is nog veel meer! Gezellige restaurants, winkels, openbaar vervoer en de toegang naar de uitvalswegen zijn op zeer korte afstand gelegen. Kortom een ideale locatie.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling: Via de centrale entree met bellenplateau en postvakken komen we bij de voordeur van het appartement.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toiletruimte, ruime bergkast en twee slaapkamers. De slaapkamers variëren qua oppervlak en de grootste slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een handige inbouwkast. Achter in de hal treffen we de royale en lichte woonkamer. Door het samenvoegen van twee kamers is hier een prettige ruimte ontstaan. De woonkamer is voorzien van twee inbouwkasten.

Gaan we weer terug naar de hal dan kunnen we naar de keuken. Deze is compact en voorzien van een eenvoudig keukenblok en opstelplaats van de wasmachine. Vanuit de keuken kunnen we naar de badkamer. Deze is eveneens eenvoudig en voorzien van douchegelegenheid en wastafel.

Vanuit de keuken kunnen we naar de bijzonder royale achtertuin. Dit is echt uniek! Er is volop ruimte om je droomplannen te verwezenlijken. Lekker genieten van als het mooie groen dat jij straks hebt gecreëerd! Achter in de tuin staat nog een berging.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht .
– De servicekosten bedragen circa € 137,23 per maand.
– In de getoonde presentatie zijn sfeer impressies toegevoegd.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden