Utrecht – Victoria Regiadreef 117 3563 GG

Op zoek naar je eigen stek? Wij hebben dit leuke 3-kamerappartement op de derde verdieping met maar liefst twee slaapkamers, gesloten keuken, balkon en aparte berging op de begane grond in verkoop gekregen. Het appartement is gelegen op een goede en centrale locatie in de ruim opgezette en groene wijk Overvecht.

In de buurt is een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, maar ook de sportvoorzieningen en het openbaar vervoer zijn om de hoek. Wanneer je de fiets pakt, ben je binnen 15 minuten in het gezellige centrum van Utrecht. Parkeren voor de deur is geen probleem, want aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree met toegang naar het trappenhuis, lift en bergingen.

3e Verdieping:
Entree, hal, toiletruimte die eenvoudig is afgewerkt. Gaan we linksaf dan komen we uit bij de lichte woonkamer. Door de vorm is deze woonkamer goed in te delen. Lopen we weer een stukje terug dan komen we wij de gesloten keuken die is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. Uiteraard is er ruimte genoeg om jouw droomkeuken te laten plaatsen. De keuken geeft toegang tot het ruime balkon gelegen op het noordwesten.

Als we weer terug gaan naar de entree dan hebben we toegang tot twee slaapkamers. Beide slaapkamers verschillen qua formaat. De grootste slaapkamer geeft toegang tot de badkamer. Ook deze ruimte is eenvoudig qua afwerking en is voorzien van een wastafel en douchehoek. Tevens vinden we hier de opstelplaats van de wasmachine.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 97,68 per maand voor het appartement en € 4,37 per maand voor de berging.
– Zonnepanelen op het dak.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden