Utrecht – Van Humboldtstraat 58 3514 GR

Op een populaire locatie in Tuinwijk gelegen royale 4-kamer bovenwoning van circa 60 m² met zonnig balkon op het westen.

Deze ruime woning ligt op 5 minuutjes lopen van het stadscentrum en in de directe nabijheid van diverse winkels en de heerlijke groene singel van Utrecht. De lichte woonkamer, de goede ligging en het balkon maken deze woning tot een unieke kans.

Het appartement is al voorzien van grotendeels dubbel glas. Er is een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud. Het voordeel is dat je de woning nog kunt moderniseren en dus naar eigen smaak kunt inrichten.

Kortom, een leuk appartement geschikt voor jou alleen, maar ook zeker groot genoeg om samen te wonen.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, trapopgang naar de 1e verdieping.

1e Verdieping:
Overloop met toegang naar de toiletruimte en badkamer met douche en wastafel. Mooie lichte woonkamer met vaste kast en deur naar zonnig balkon met bergkast. Dichte keuken met eenvoudige inrichting, wasmachine aansluiting en opstelling c.v.combiketel. Ook vanuit de keuken is het balkon bereikbaar. Drie slaapkamers. Thans is er tussen twee slaapkamers een verbinding gemaakt.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 69,46 per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden