Utrecht – Van Hoornekade 1B 3554 AR

Ben jij op zoek naar een strak afgewerkt 3-kamerappartement met een fraai en zonnig dakterras met vrij uitzicht op de 5e en tevens bovenste verdieping? Kom dan beslist kijken. Het appartement van circa 83m² beschikt ook nog over een eigen berging en tevens eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage op de begane grond. Gelegen op nog geen 10 minuten fietsafstand van hartje centrum en voor de kleine boodschappen zijn er op de Amsterdamsestraatweg genoeg mogelijkheden. Ook zijn de diverse uitvalswegen richting de A2 en A27 gemakkelijk en snel te bereiken.

Onderdeel van de wijk Zuilen is de Geuzenwijk. De straten in dit authentieke deel van Utrecht zijn genoemd naar de Geuzen, die in de Tachtigjarige Oorlog streden voor de vrijheid van Nederland. Leven in Geuzenwijk betekent letterlijk wonen op historie. In de bouwgrond zijn resten uit de Romeinse tijd gevonden en overblijfselen van een klooster. Maar ook het moderne leven is dichtbij. De Geuzenwijk is goed bereikbaar met trein en bus. De bushalte is gelegen tegenover en naast het complex.

Je kunt deze woning bekijken op de unieke website vanhoornekade1b.nl.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Bellenplateau met een videofooninstallatie. Stappen we de portiek in dan treffen we hier de postkasten, de lift, het trappenhuis, de toegang naar de bergingen en de parkeergarage.

5e verdieping:
Portiek. Entree met meterkast en ruime hal waaraan alle vertrekken zijn gelegen. De gezellige en lichte woonkamer is gelegen aan de achterzijde en beschikt over 3 openslaande deuren welke toegang geven tot het ruime, zonnige en fraaie dakterras van circa 11m² met vrij uitzicht over de stad Utrecht. De luxe open keuken bestaat uit een U-opstelling, inbouwapparatuur en een ruim werkblad waar ook aan gezeten kan worden. Vanuit de woonkamer is de werkkamer aan de voorzijde bereikbaar. Deze kamer van circa 8,5m² is afgesloten door fraaie zwarte schuifdeuren met glas en vormt als zodanig een onderdeel van de woonkamer. De afmeting van de woonkamer en keuken bedraag totaal circa 40m². De hoofdslaapkamer van bijna 13m² ligt aan de voorzijde. De badkamer is modern en voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en radiator. Aparte toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Aparte ruimte met wasmachine-/wasdrogeraansluiting.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Ruim, modern en zeer goed onderhouden 3-kamer appartement met fraai dakterras met vrij uitzicht, aparte berging en tevens eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.
– Het appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer gelegd met brede planken en gestuukte wandafwerking.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Actieve en gezonde VvE. De servicekosten bedragen € 91,44 per maand voor het appartement en € 8,71 per maand voor de garage.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden