Utrecht – Van Eysingalaan 348 3527 VV

Lekker licht en vrij wonen. Dat doe je in dit leuke en keurig onderhouden appartement dat is gelegen op de 4e en tevens de bovenste verdieping van het appartementencomplex. Je beschikt maar liefst over een ruime woonkamer, 3 (slaap)kamers en een royaal balkon gelegen op het zonnige zuidwesten.

De locatie van het appartement is ook prettig te noemen. Het is gelegen nabij diverse voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen. Ook de uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen. En wil je genieten van het bruisende stadshart van Utrecht? Binnen enkele minuten fietsen ben je er al.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met bellenbord en postkasten. Trappenhuis naar de verdiepingen. Via een andere entree is de berging te bereiken. Handig voor het stallen van de fiets

4e Verdieping:
Aangekomen op de verdieping hebben we eerst de meterkast. Vervolgens gaan we het appartement binnen. Ruime hal met inbouwkast. Aan de hal grenzen bijna alle vertrekken.

Als eerst gaan we linksaf. Hier hebben we de eerste slaapkamer. De slaapkamer is licht en is voorzien van een handige inbouwkast. We komen langs een tweede slaapkamer. Deze kamer is van een prima formaat.

Aan de andere kant van de hal hebben we een eenvoudig afgewerkte toiletruimte en de gesloten keuken. Hier staat nu een eenvoudige keukenopstelling en is er voldoende ruimte voor het plaatsen van diverse apparaten. Tevens hangt in de keuken de boiler. De keuken heeft een handige inbouwkast en we kunnen naar het balkon. Deze is heerlijk op de zon gelegen en omdat je op de bovenste verdieping woont, ervaar je enorm veel vrijheid. Vanaf het balkon heb je een prettig uitzicht op een mooie groenvoorziening. Ook het balkon heeft een inbouwkast. Komen we weer terug in de keuken dan kunnen we naar de compacte badkamer. Deze is voorzien van een betegelde douchehoek met glazen deur en wastafel met meubel.

Aan het einde van de hal kunnen we naar de lichte woonkamer. Deze ruimte is praktisch en goed in te delen. Aan de woonkamer grenst nog een extra kamer. Mocht je de woonkamer willen vergroten, dan zou je kunnen overwegen om deze kamer bij de woonkamer te voegen. Vanuit de kamer aan de achterzijde heb je eveneens toegang tot het fijne balkon.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Leuk en licht appartement gelegen op een centrale locatie;
– Zonnig balkon met volop privacy en uitkijk op groenvoorziening;
– Gemeenschappelijke binnentuin;
– Tussenwand in de woonkamer is voorzien van glas-in-loodramen;
– Kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas;
– Bijdrage VvE is 140,- per maand;
– Berging op de begane grond;
– Appartementencomplex heeft geen lift;
– Veel inbouwkasten wat erg praktisch is;
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden