Utrecht – Van der Pekstraat 62 3555 AW

In de wijk Zuilen in een rustige straat ligt deze knusse middenwoning met voor- en achtertuin en vrijstaande stenen berging. Zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen, openbaar vervoer en de Vecht. Vrije parkeergelegenheid direct voor de deur.

Er is wel werk aan de winkel! Dat is vast wat je denkt als je deze woning aan de binnenzijde ziet. Maar dat is helemaal niet erg! Je kunt er nu eindelijk jouw eigen smaak aan geven. En als je deze klus hebt geklaard? Dan heb je een fantastische stek met een zonnige achtertuin. Kortom een unieke kans!

De Van der Pekstraat is gelegen in de wijk Zuilen. In deze wijk vind je tal van winkels en diverse eetgelegenheden. Ook scholen, openbaar vervoer en Ring Utrecht zijn op korte afstand gelegen. Hier kan je lekker rustig wonen en heb je toch alle gemakken van de grote stad.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Voortuin. Entree met hal en trapopgang naar de 1e verdieping. Kusse woonkamer met trap-/meterkast en toegang naar de dichte eenvoudige keuken met rechte opstelling en wasmachineaansluiting. Via de keuken heb je toegang tot de 2e hal met toiletruimte en zonnige achtertuin. De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten. Achterin de tuin bevindt zich de vrijstaande stenen berging.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de bergzolder. Op deze verdieping bevinden zich een 3-tal kamers. De hoofslaapkamer over de gehele breedte van de woning bevindt zich aan de achterzijde. Deze slaapkamer is voorzien van een handige inbouwkast. Aan de voorzijde van de woning vinden we nog een 2-tal kamers. De badkamer is eenvoudig en voorzien van een douche en wastafel.

2e verdieping:
Bergzolder met opstelling combiketel bereikbaar via vlizotrap.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden