Utrecht – Van der Pekstraat 26 3555 AV

In de wijk Zuilen in een rustige straat gelegen eengezinswoning met achtertuin en aangebouwde stenen berging. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, openbaar vervoer en de Vecht.

Er is werk aan de winkel! Dat is vast wat je denkt als je deze woning aan de binnenzijde ziet. Maar dat is helemaal niet erg! Je kunt nu eindelijk jouw paleis creëren. En als je deze klus hebt geklaard? Dan heb je een fantastische stek, met twee slaapkamers en een leuke achtertuin. Kortom een unieke kans!

De Van der Pekstraat is gelegen in de wijk Zuilen. In deze wijk vind je tal van winkels en diverse eetgelegenheden. Ook scholen, het openbaar vervoer en Ring Utrecht zijn op korte afstand gelegen. Hier kan je lekker rustig wonen en heb je toch alle gemakken van de grote stad.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree/ hal met trapopgang naar de eerste verdieping en toiletruimte. Doorzon woonkamer met trapkast en toegang naar de keuken voorzien van eenvoudige inrichting. Vanuit de keuken heb je toegang naar de tuin. De achtertuin, 6,5m diep ligt op het zuidwesten en is voorzien van een aangebouwde stenen berging met wasmachine aansluiting.

1e verdieping:
Overloop met luik naar de zolderverdieping. Ruime slaapkamer over de gehele breedte gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een handige inbouwkast. Aan de voorzijde van de woning vinden we nog een slaapkamer met bergkast. Ook is deze verdieping voorzien van een badkamer die eenvoudig is afgewerkt en voorzien van vaste wastafel en douchehoek.

2e verdieping:
Bergzolder.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden