Utrecht – Van der Marckstraat 72 3554 XK

Ben jij al even op zoek naar een gelijkvloers appartement? Wellicht is dit wat je zoekt! Deze ruime benedenwoning is eenvoudig afgewerkt, maar beschikt over een ruime living, 2 goede slaapkamers, een grote tuin met berging en een achterom.

Gelegen in de wijk “Zuilen” nabij winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. De binnenstad van Utrecht en het Centraal Station liggen op circa 10 minuten fietsafstand. Openbare parkeergelegenheid direct voor de deur.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met hal, garderobenis en meterkast. Ruime woonkamer met eenvoudige keuken en deur naar de achtertuin. 2e Hal met royale bergkast en aparte ruimte met opstelling combiketel. 2 slaapkamers, bijna 12m2 en 9m2, waarvan 1 met toegang tot de badkamer. De badkamer is eenvoudig maar ruim en voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Aparte toiletruimte.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 138,57 per maand.
– De servicekosten voor de mandelige binnentuin bedragen circa € 31,42 per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– In de getoonde presentatie zijn sfeer impressies toegevoegd.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden