Utrecht – Van der Marckstraat 21 3554 XJ

Moderne tussenwoning met 4 ruime slaapkamers en eigen parkeerplaats op parkeerterrein.
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres: Van der Marckstraat 21 te Utrecht
Huurprijs € 1.640,-
Woonoppervlak: 172 m2
Parkeren: eigen parkeerplaats

Afmetingen:
Woonkamer: circa 41 m2
Keuken: circa 18 m2
Slaapkamer 1: circa 6 m2
Slaapkamer 2: circa 24 m2
Slaapkamer 3: circa 13 m2
Badkamer: circa 5 m2
Slaapkamer 4: circa 17 m2

Bijzonderheden:
– Energiezuinige woningen
– Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein
– Woning beschikt over 8 zonnepanelen
– Nabij de voorzieningen
– Luxe keuken en badkamer
– Vloerverwarming op de begane grond

De krachtige architectuur van Dudok, het comfort van nieuwbouw maar de sfeer van een oude stad. Alles onder handbereik maar in je achtertuin lekker de rust. In de Van der Marckhof komt het allemaal samen.

Omarmd door de Van der Marckstraat, Koppestokstraat, Cornelis Roobolstraat en Blois van Treslongstraat ligt de Van der Marckhof: 46 eengezinswoningen in de solide bouwstijl van Dudok. Met een woonoppervlakte van 122 tot 172 m2, moderne keuken en badkamer, drie of vier slaapkamers en een zolder heb je hier lekker de ruimte. De huizen liggen met hun achtertuinen rond een parkje, waar je ook je auto parkeert. Handig, want je stapt zo met je boodschappen de tuin in. De fiets stal je gewoon in het schuurtje. En de kinderen spelen veilig in het parkje, tot je ze roept over het tuinhek. Net als vroeger.

Alles op 10 minuten van huis
Utrecht is een heerlijke stad. Of je nu houdt van shoppen, cultuur, wandelen of uitgaan – in Utrecht kan je je hart ophalen. Vanuit de Geuzenwijk zit je in tien fietsminuten in het centrum. Werk je buiten de stad? De OV-voorzieningen zijn subliem maar ook met de auto zit je zo op de uitvalswegen.
Geuzenwijk ligt in de wijk Zuilen, ooit een zelfstandige gemeente langs de westoever van de prachtige Vecht. Her en der vind je nog authentieke stukjes geschiedenis, zoals het beroemde Slot Zuylen. Vandaag de dag is Zuilen een mix van leuke buurtjes, met ieder hun eigen karakter. Zoals Geuzenwijk, een bruisende buurt met een echte Utrechtse inslag: nuchtere bewoners die zich betrokken voelen bij hun omgeving.
Alle voorzieningen zijn aanwezig in Geuzenwijk. De winkels van de Amsterdamsestraatweg zijn op loopafstand. Er zijn scholen en sportverenigingen en er is veel groen – perfect voor jullie.

Contactformulier

Plattegronden