Utrecht – Texel 197 3524 AT

Heerlijk 2-kamer hoekappartement op de 3e verdieping in Lunetten met ruime slaapkamer, balkon, aparte berging én een eigen parkeerplaats in de garage. De eenvoudige inrichting biedt volop mogelijkheden om hier je eigen droomappartement te creëren. De ligging van het appartement in het groene en rustige Lunetten is zeer centraal. Om de hoek is de bushalte naar het centrum van Utrecht en het winkelcentrum Lunetten ligt op een paar minuten loopafstand. Het NS station Lunetten en de ring (A27, A12) zijn eenvoudig bereikbaar. Met de fiets ben je binnen een kwartiertje in hartje Utrecht of bij de Uithof. Parkeren kun je gewoon in de onderliggende parkeergarage waar je je eigen plaats hebt.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree met toegang tot het trappenhuis en bergingen.

3e Verdieping:
Entree, hal met garderobe, gang met meterkast, ruime slaapkamer aan de galerijzijde gesitueerd. Eenvoudige badkamer met douche, wastafel, toilet en aansluiting wasmachine, De woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon heeft uitzicht op een groene binnentuin. Ruime berging met cv-combiketel.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 71,14 (appartement), € 5,40 (berging) en € 17,59 (parkeerplaats) per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden