Utrecht – Shakespearehof 76 3533 CZ

3 kamer appartement met balkon op het westen.
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Shakespearehof 76
Huurprijs : € 1.355,-
Servicekosten : € 27,-
Woonoppervlakte : 90,5 m2
Buitenruimte : balkon op het westen

Afmetingen:
Woonkamer & keuken: circa 41 m2
Balkon: circa 15 m2
Slaapkamer 1: circa 16,6 m2
Slaapkamer 2: circa 11 m2
Badkamer: circa 3,1 m2

Appartement:
– Ruime woonkamer met balkon op het westen
– 2 slaapkamers
– Hoekkeuken met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast met vriesvak
– Luxe badkamer met douche en wastafel
– Prachtig uitzicht over het park

Parkappartement
Wonen met uitzicht op het park, dat is Meyster’s Buiten. De Parkappartementen met een oppervlakte van 68 m², hebben 2 slaapkamers, liggen in de westvleugel van het gebouw en zijn stuk voor stuk in het bezit van een riante buitenruimte aan het Park Oog in Al. Ieder appartement heeft een luxe keuken en badkamer voorzien van alle gemakken.

Hofappartement
In het hoogste appartementengebouw van Meyster’s Buiten komen vrije sector huur- en koopappartementen. Het gebouw telt 9 verdiepingen. De vrije sector huurappartementen liggen op woonlaag 1 tot en met 6. U heeft keuze uit 3 verschillende woningtypes variërend in oppervlakte van 81 m² tot 93 m² allen met 2 slaapkamers. Ieder appartement heeft een luxe keuken en badkamer voorzien van alle gemakken. Alle appartementen zijn in het bezit van zonnige buitenruimtes op het westen en/of het oosten.

Meer dan alleen wonen
Waar de herenhuizen qua architectuur meer aansluiten bij de jarendertigarchitectuur van de buurt, heeft de tweede fase een stoer en industrieel karakter. Hiermee voegt het zich mooi bij de stijl van de Cereolfabriek, de spil van het plan. Het voormalige fabrieksgebouw gaat één geheel vormen met de nieuwe bebouwing en daarnaast krijgt het een maatschappelijke functie voor de inwoners van Oog in Al. Zo komt er een bibliotheek, een grand café, een ontmoetingsruimte en vier klaslokalen van St. Dominicusschool. Ook culturele instelling ‘Het Wilde Westen’ vestigt zich hier met een eigen theater.

Meyster’s Buiten ligt op een fraai plekje in Oog in Al. Direct aan het park Oog in Al en aan het Merwedekanaal, de sfeervolle Händelstraat ligt op loopafstand en via de ophaalbrug fietst u in tien minuten in hartje Utrecht.
Oog in Al ligt aan de westkant van Utrecht, waardoor de A2 en de A12 snel bereikbaar zijn. Binnendoor bent u ook zo op de A27 en de A28. Reist u met het openbaar vervoer? Utrecht ligt zeer centraal en heeft treinverbindingen naar alle windrichtingen. Het station Utrecht CS bevindt zich op nog geen tien minuten fietsafstand en de bushalte is op loopafstand van Meyster’s Buiten

Meystersbuiten | Utrecht
Shakespearhof
49 woningen
Oppervlakte woning: 66-93 m² (afhankelijk van type)

“Wonen met uitzicht op het park, dat is Meyster’s Buiten”

Contactformulier


Plattegronden