Utrecht – Schouwweteringstraat 14 3513 GK

Wil jij wonen in een woning vlakbij het bruisende hart van Utrecht, maar toch kunnen genieten van alle rust? Wil jij wonen in een woning waarbij je snel op de Neude bent met diverse terrassen, of waar je in alle stilte kunt genieten in je eigen tuin van het zonnetje? Wil jij wonen in een woning in de wijk Pijlsweerd in de directe nabijheid van het openbaar vervoer, ring Utrecht, diverse winkels en op loopafstand van het Noordse Park?

Stop maar met zoeken en kom kijken op de Schouwweteringstraat 14! De 4-kamer benedenwoning is verrassend ruim en heeft een bijzonder grote tuin waar een tuinliefhebber zijn hart kan ophalen!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met ruime hal. Al eerste komen we aan de rechterzijde de bergkast tegen. Lopen we verder dan kunnen we linksaf de ruime en lichte woonkamer in. Door de vele raampartijen en de praktische vorm is deze ruimte goed in te delen. Gaan we weer terug naar de hal dan komen we bij de keuken. Deze ruimte is op dit moment eenvoudig afgewerkt en is voorzien van keukenblok, wasmachineaansluiting en opstelplaats van de cv-combiketel.

Via de keuken kunnen we naar de tuin. Deze is gezien de afmeting bijzonder in zijn soort. Iemand die van tuinieren houdt kan hier zijn hart ophalen. Daarnaast is de tuin gelegen op het westen. Je kunt hier dus uren genieten van al het moois dat de zon te bieden heeft. Achter in de tuin staat de berging.

Als we weer terug naar binnen gaan dan grenzen er aan de hal nog drie slaapkamers. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning en één slaapkamer aan de voorzijde. De slaapkamers variëren qua oppervlak.

Verder treffen we in de woning nog een toiletruimte en een badkamer voorzien van wastafel en douchegelegenheid. Beide ruimtes zijn eenvoudig afgewerkt.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 107,24 per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden