Utrecht – Royaards van den Hamkade 95bis 3552 CL

Dit is nou echt een woning met mogelijkheden. Je moet het zelf alleen even zien. Eén ding is zeker, je koopt een bijzonder huis.

De bovenwoning ligt op een markante locatie aan de Royaards van den Hamkade. Het pand valt eigenlijk direct op. Hoe dat komt? Door de bijzondere vormen en de speelse indeling aan de binnenzijde. De woning kan een klus aan de binnenzijde gebruiken en als je die klus hebt geklaard, dan heb je een woning helemaal naar jouw wensen!

De locatie is centraal te noemen. Gelegen midden in het populaire Ondiep met diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, het openbaar vervoer en de uitvalswegen in de directe omgeving. De woning heeft geen buitenruimte maar dat is helemaal niet erg. Het park, maar ook het bruisende hart van Utrecht zijn op enkele minuten fietsen gelegen.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast en trapopgang naar…

1e Verdieping:
Hal waaraan de meeste vertrekken zijn gelegen. De woonkamer vinden we aan de voorzijde. De vorm is praktisch en door de raampartijen komt er veel licht naar binnen. Tegenover de woonkamer is de keuken gesitueerd. Deze ruimte is nu voorzien van een eenvoudig keukenblok en opstelplaats van de wasmachine.

Op deze verdieping hebben we nog drie slaapkamers, waarvan er een is voorzien van een bergkast. Separate berging en toiletruimte die eenvoudig is afgewerkt.

Met een vaste trap in de hal kunnen we naar de…..

2e Verdieping:
Eén grote ruimte met diverse mogelijkheden. In deze ruimte hangt de cv-combiketel. We kunnen naar een vierde slaapkamer die is gelegen aan de voorzijde. Daarnaast treffen we nog een bergkast en hebben we nog een badkamer met een douchehoek en vaste wastafel.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten zijn voorlopig vastgesteld op € 104,82 per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden