Utrecht – Rolderdiephof 36 3521 DA

Prachten wonen aan de haven in Utrecht.
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Rolderdiephof 36 te Utrecht
Huurprijs : € 1.155,-
Servicekosten : € 50,-
Woonoppervlakte : 77 m2
Parkeerplaats : inclusief
Keukenapparatuur : inductiekookplaat, afzuigkap, koelvriescombi, combi oven, vaatwasser

Afmetingen:
Woonkamer en keuken: circa 39 m2
Balkon: circa 21 m2
Slaapkamer 1: circa 15 m2
Slaapkamer 2: circa 9 m2
Badkamer: circa 5 m2

Bijzonderheden:
– Luxe appartementen
– Keuken gerenoveerd in 2019
– Eigen balkon
– Groene en waterrijke wijk
– Utrecht centrum op loopafstand
– Nabij uitvalswegen en OV

Licht, ruim en luxe
In dit moderne woonproject zijn appartementen en tweelaagse maisonnettes beschikbaar. De woningen zijn in meer dan dertig uitvoeringen gerealiseerd. Daarmee zijn ze verschillend qua maatvoering en indeling. Afhankelijk van de woonvoorkeuren zijn er bijvoorbeeld woningen met één, twee of drie slaapkamers. Ook uitvoeringen met een bijkeuken, extra werkkamer of twee badkamers behoren tot de mogelijkheden. Alle woningen zijn uitgevoerd met luxe en hoogwaardige materialen, zoals dubbele beglazing, thermostatische kranen en vrijhangende toiletten. Een inpandige berging maakt de woning compleet.

Zicht op water
Deze 124 appartementen en maisonnettes maken deel uit van het stijlvolle woonproject Rolderdiephof. Het gebouw heeft een moderne en luxe uitstraling. Rondom de woningen is er veel aandacht voor groenbeplanting. Omdat het project gebouwd is in een U-vorm hebben alle woningen een fraai en vrij uitzicht op de haven of het Merwedekanaal. Iedere woning beschikt ook over een eigen buitenruimte, in de vorm van een balkon of besloten terras. Bewoners parkeren hun auto op een eigen parkeerplaats in de inpandige garage. Ook in de buurt zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Rustig wonen, maar wél in de stad
Parkhaven-Dichterswijk is een rustige en groene woonomgeving met veel water, zoals de haven en het Merwedekanaal. Toch ligt de wijk op loopafstand van het Beatrix Theater, station Utrecht Centraal en het gezellige centrum van Utrecht. Ook in de eigen wijk ontbreekt het niet aan faciliteiten. Bijzonder is het hart van de wijk: een haven met oude schepen, leuke horeca en terrasjes. Door de centrale ligging is de bereikbaarheid van Parkhaven optimaal met de auto of het Openbaar Vervoer.

Dichterswijk | Utrecht
Rolderdiephof, Voorsterbeeklaan
124 woningen
Oppervlakte woning: 77-160 m² (afhankelijk van type)

‘Rustig wonen, een vrij uitzicht en de stadse gemakken toch op loopafstand!’

Contactformulier

Plattegronden