Utrecht – Rachmaninoffplantsoen 51 3533 JX

Ben jij al even op zoek naar een ruim en licht 3-kamer hoekappartement in Utrecht? Kom dan kijken want wellicht is dit wat je zoekt! Dit appartement van circa 90m² is gelegen op de 11e verdieping en beschikt onder meer over een ruime woon-/eetkamer, 2 ruime slaapkamers, een balkon aan de achterzijde met vrij uitzicht over de skyline van Utrecht en een berging in het souterrain. Ideaal voor het stallen van je fiets.

Gelegen aan de rand van de wijk “Oog in Al” in een levendige omgeving en zeer gunstig gesitueerd met betrekking tot het openbaar vervoer en de uitvalswegen A2, A12 en A27. De gezellige oude binnenstad van Utrecht is met de sneltram binnen enkele minuten bereikbaar. En nog sportiever…op nog geen 10 minuten fietsafstand!

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten gemeenschappelijke hal met bellentableau en intercom. Vanuit de hal zijn de liften, het trappenhuis, de gemeenschappelijke fietsenberging en de eigen berging te bereiken.

11e verdieping:
Via de galerij, waar je heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon, komen we bij de voordeur. Entree met tochtportaal, garderobenis en toiletruimte. Hal met intercom. Ruime en lichte woon-/eetkamer van circa 35m² en deur naar balkon op het zuidoosten met een vrij uitzicht over de skyline van Utrecht. De half open keuken met U-opstelling en diverse inbouwapparatuur is gelegen aan de voorzijde. Grenzend aan de keuken bevindt zich de ruime bijkeuken met wasmachineaansluiting. 2 Slaapkamers van circa 12m² en 11m². De badkamer is modern (2017 volledig gerenoveerd) en voorzien van douche, wastafel met meubel en 2e toilet.

Bijzonderheden:
– Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
– Ruim en licht appartement op de 11e verdieping met een zeer fraai uitzicht.
– Zowel een eigen berging als een gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.
– De servicekosten bedragen € 211,26 per maand.
– Voorschot stadsverwarming bedraagt € 189,= per maand.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden