Utrecht – Prinses Margrietstraat 98 3554 GJ

In de gezellige Prinses Margrietstraat hebben wij op een hoek deze benedenwoning in verkoop gekregen. Het leuke aan deze woning is dat je hem nog helemaal naar eigen smaak kunt moderniseren. Als je deze klus hebt geklaard dan heb je een modern gepimpte 2-kamerwoning met een fantastische tuin op het zuidwesten. Wie wil dat nou niet!

Ook de locatie van de benedenwoning is prettig te noemen. Winkelcentrum Rokade ligt om de hoek en de reuring van de Amsterdamsestraatweg is snel gezocht. En wil je het grootser hebben? Het gezellige centrum van Utrecht is met zo’n 10 minuten fietsen bereikbaar.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met hal, meterkast en toegang tot de badkamer die eenvoudig is afgewerkt en is voorzien van toilet, fontein en douchegelegenheid. Gaan we vanuit de hal naar rechts dan komen we in de knusse woonkamer die aan de voorzijde is gelegen. Vanuit deze woonkamer heb je uitzicht op je voortuin en de prinses Margrietstraat. De woonkamer is voorzien van schouw, inbouwkast en schuifdeuren naar de slaapkamer.

De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is tevens bereikbaar vanuit de hal. Je kunt je opfrissen aan de wastafel die er hangt. Ook is de slaapkamer voorzien van een handige inbouwkast en heb je een deur naar de tuin. De tuin is heerlijk groot en gelegen op het gewilde zuidwesten. Op zomerse dagen kan je dus heerlijk genieten van al het moois dat de zon je te bieden heeft. Achter in de tuin staat de berging.

Komen we weer terug in de woning dan hebben we nog een gesloten keukenruimte. Deze is op dit moment voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. In de keuken is er ruimte gemaakt voor het plaatsen van de wasmachine en heb je ook toegang tot de fijne achtertuin.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De woning is niet voorzien van centrale verwarming.
– Gedeeltelijk dubbel glas.
– De servicekosten bedragen circa € 70,06 per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden