Utrecht – Prins Bernhardlaan 9bis 3555 AA

Ben jij op zoek naar een bovenwoning die je nog geheel naar eigen smaak kunt inrichten? Een woning met een ruime woonkamer, keuken, badkamer en dan ook nog eens 2 slaapkamers? Kom dan beslist kijken naar deze ruime 3-kamer bovenwoning met balkon en afzonderlijke (fietsen)berging op de begane grond.

De woning is gelegen op een goede en mooie locatie in de wijk “Zuilen” met vrij uitzicht over een brede groenstrook. Winkelcentrum Rokade en openbaar vervoer zijn op loopafstand bereikbaar. En wil je meer reuring? Het bruisende stadshart van Utrecht is op enkele fietsminuten gelegen. Beter kan bijna niet!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met hal, meterkast en trapopgang.

1e Verdieping:
Overloop met aparte toiletruimte met opstelplaats van de wasmachine en toegang naar de ruime woonkamer van het type doorzon met deur naar het balkon. Aan de achterzijde is de gesloten keuken gelegen. De keuken met rechte opstelling is eenvoudig en geeft eveneens toegang tot het balkon. Aan de voorzijde is de aparte badkamer gesitueerd met ligbad.

2e Verdieping:
Overloop met ruime bergruimte, 2 slaapkamers die beide zijn voorzien van een dakkapel en vaste kasten.

Kom jij hier wonen?

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 89,69 per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden