Utrecht – Petemoederslaan 3bis A 3552 AG

Wonen met karakter! Dat doe je in deze leuke bovenwoning welke is gelegen op de eerste en tweede verdieping en nog eens een bergzolder op de derde verdieping! Het appartement is voorzien van dubbel glas en een goed opgezette gezonde Vereniging van Eigenaren.

En dan hebben we het nog niet gehad over de goede locatie. De woning is gelegen in het gezellige Ondiep, tegenover een groenvoorziening, nabij diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, openbaar vervoer en niet te vergeten op enkele minuten fietsen van het bruisende hart van Utrecht. Kortom, heerlijk wonen aan de rand van het centrum!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met hal, meterkast en trapopgang.

1e verdieping:
Ruime overloop waaraan de vertrekken zijn gelegen. We beginnen met de woonkamer. Deze is ruim en licht. Deze kan op eenvoudige wijze weer worden gesplitst waardoor je een aparte woon-/eetkamer kunt creëren. Vanuit de woonkamer heb je een fraai uitzicht over de groenstrook aan de voorzijde. Vanuit de hal is de keuken bereikbaar. Deze is knus en eenvoudig afgewerkt. Tevens geeft de keuken toegang tot het balkon (noordwest) waar je in de zomer in de namiddag heerlijk kunt genieten van de zon. Uiteraard vinden we op deze verdieping ook een aparte toiletruimte.

2e verdieping:
Overloop. Op deze verdieping tellen we niet 1, niet 2, maar wel liefst 3 slaapkamers! Alle slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. De 2 grootste slaapkamers zijn tevens voorzien van een inbouwkast. 1 slaapkamer biedt toegang tot de bergvliering. De badkamer is netjes en voorzien van douche.

3e verdieping:
Bergzolder met opstelling combiketel.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 85,52 per maand voor het appartement en € 5,11 per maand voor de berging.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden