Utrecht – Parkzichtlaan 238A 3544 MN

Comfortabel wonen in een 3 kamer appartement met balkon op het westen.
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Parkzichtlaan 238a te Utrecht
Huurprijs : € 1.135,-
Servicekosten : € 44,-
Woonoppervlakte : 110 m²
Parkeerplaats : inclusief

Afmetingen:
Woonkamer : circa 38 m2
Keuken : circa 9 m2
Berging : circa 7 m2
Badkamer : circa 7 m2
Slaapkamer1 : circa 14 m2
Slaapkamer 2 : circa 9 m2
Balkon : circa 10 m2

Bijzonderheden:
– Ruime woonkamer
– Tuin op het westen
– Inpandige berging voorzien is van een wasmachine aansluiting
– 5 km van Utrecht centrum
– In groene omgeving
– Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
– Diverse voorzieningen in directe omgeving
– Sportcomplex op loopafstand
– Algemene fietsenstalling (geen aparte berging)

Luxe appartementen dichtbij stadscentrum Utrecht
Ruim en comfortabel wonen met een weids en groen uitzicht. De woningen liggen direct aan een park, in een wijk met veel voorzieningen én op fietsafstand van de gezellige Utrechtse binnenstad.

Luxe en sfeervol wonen
In de Bongerd zijn 15 verschillende woningtypen beschikbaar die variëren qua indeling en oppervlakte. Alle appartementen zijn licht en ruim en hebben uitzicht op het Leidsche Rijn Park. De woningen beschikken over twee ruime slaapkamers; een kamer kan ook als werk- of studeerkamer worden ingericht. De luxe open keuken is van alle moderne keukenfaciliteiten voorzien, zoals een keramische kookplaat, combi­magnetron, en een vaatwasser. Ook de badkamer straalt comfort uit. Met een ligbad, aparte douche en een design­ radiator is deze klaar voor gebruik. Verder hebben de woningen een apart toilet en een inpandige berging.

Aandacht voor de omgeving
De Bongerd bestaat uit twee kleinschalige woongebouwen met 71 ruime huurappartementen. De gebouwen zijn deels vier en deels vijf verdiepingen hoog. In Bongerd heerst een gemoedelijke sfeer, zowel van binnen als van buiten. Ieder appartement heeft een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia of een tuin. Een veilige lift bereikt alle woonlagen en afgesloten parkeerkelder. Hier is voor alle bewoners een eigen parkeerplaats beschikbaar. Voor de fiets is plek in de gezamenlijke fietsenstalling.

Alles in de buurt
De wijk ’t Zand ligt in het hart van Leidsche Rijn. Een gevarieerde en levendige woonomgeving. Naast nieuwbouw is er ruimte voor oorspronkelijke elementen, zoals monumentale boerderijen en fruitboomgaarden. Het nabij gelegen Leidsche Rijn Park is een van de grootste stadsparken van Nederland. Een perfecte plek om te hardlopen, fietsen of te ontspannen. Voorzieningen zijn er ook volop in Leidsche Rijn. De dokter, de tandarts, winkels en restaurants; alles is in de buurt. De wijk is goed te bereiken via de A2 en A12. En met vier buslijnen en twee treinstations (Vleuten en Terwijde) is het openbaar vervoer goed. Het centrum van Utrecht en Leidsche Rijn zijn direct met elkaar verbonden. Gemakkelijk heen en weer reizen van en naar het werk met het openbaar vervoer. Of met de fiets, via de fietsboulevard.

De Bongerd | Leidsche Rijn – Parkzichtlaan 236 ­- 246 en 332 ­- 342
76 appartementen
Oppervlakte woningen: 85-110 m2

‘Luxe appartementen met groen uitzicht en dichtbij de stad’

Contactformulier


Plattegronden