Utrecht – Paramaribostraat 58 3531 KT

Altijd al je eigen huis willen hebben die net even anders is dan de meeste andere huizen? Dan zou deze bovenwoning wel eens iets voor je kunnen zijn. De woning is over de breedte georiënteerd en heeft maar liefst twee balkons! Aan de binnenzijde is de woning eenvoudig afgewerkt, dus wil je meer luxe dan moet je aan de slag. Je hebt dan wel een woning die helemaal naar jouw wensen en smaak is ingericht. Hoe fijn is dat!

De bovenwoning is gelegen in de populaire wijk Lombok met de winkels aan de Kanaalstraat, de fijne restaurants en de gezellige kroegjes in de directe omgeving. En wil je het grootser zoeken, geen enkel probleem! Binnen enkele minuten fietsen sta je in het bruisende centrum van Utrecht. Uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn in de nabije omgeving gelegen.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast en trapopgang naar…

1e Verdieping:
Lange gang waaraan aan het toilet is gelegen en we toegang hebben tot de ruime gesloten keuken. De keuken is nu voorzien van een eenvoudig keukenblok en opstelplaats van de wasmachine. Vanuit de keuken kunnen we naar het balkon.

Als we terugkomen in de hal en we lopen verder door naar achteren, dan komen we in de knusse woonkamer. Ondanks dat de woonkamer niet heel groot is, kan je door zijn vierkante vorm het geheel heel goed indelen.

Vanuit de hal hebben we een vaste trap naar de….

2e Verdieping:
Overloop en als eerst passeren we de badkamer. Deze is eenvoudig afgewerkt en voorzien van vaste wastafel en douchegelegenheid. Lopen we verder dan komen we bij de eerste slaapkamer die tevens toegang geeft tot het tweede balkon. De tweede slaapkamer is voorzien van een handige inbouwkast. De derde en tevens laatste slaapkamer die we tegenkomen is de hoofdslaapkamer. Ook deze slaapkamer is voorzien van een handige inbouwkast.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht
– De servicekosten bedragen circa € 98,82 per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden