Utrecht – P.C. Hooftstraat 14 3521 VJ

Wil jij wonen in een woning die net even anders is dan anders? Als je de voorgevel ziet, zal je nooit denken dat we hier te maken hebben met een speels ingedeelde maisonnette woning. En als kers op de taart heeft de woning ook nog eens een lekkere stadstuin gelegen op het zuidwesten!

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de locatie. De woning is gelegen in de Dichterswijk met al haar voorzieningen in de nabije omgeving. En binnen een paar minuten fietsen sta je ook nog eens in het bruisende stadshart van Utrecht. Hoe mooi is dat!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree en ruime hal. Gaan we linksaf dan komen we in de ruime woonkamer van het type doorzon. Wat je direct opvalt is de hoogte van het plafond. De woonkamer heeft een gezellige schouw. Via een deur kunnen we naar de prettige achtertuin. Deze is prima van formaat, is gelegen op het zonnige zuidwesten en is voorzien van een berging.

Komen we weer terug in de hal dan kunnen we naar de keuken. Deze is aan de achterzijde van de woning gelegen en geeft eveneens toegang tot de achtertuin. In de keuken staat nu een eenvoudig keukenblok, maat er is voldoende ruimte voor het plaatsen van je droomkeuken!

Aan de hal grenst tevens nog een toiletruimte die nu eenvoudig is afgewerkt, een trapkast en hebben we nog een slaapkamer. Deze is straatzijde gelegen en is voorzien van een eigen badkamer met douchehoek en wastafel.

Middels een vaste trap kunnen we naar de…….

1e Verdieping:
Overloop met een vaste trap naar de 2de verdieping en toegang tot halletje. Dit halletje geeft weer toegang tot de eenvoudige badkamer voorzien van wastafel en douchehoek en een goede slaapkamer.

Nemen we de trap dan komen we op de…

2e Verdieping:
Overloop en opstelplaats van de cv-combiketel. De overloop geeft toegang tot nog een ruime slaapkamer.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Speels ingedeelde maisonnettewoning met een prettige stadstuin.
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Woning volledig voorzien van enkel glas.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 81,55 per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden