Utrecht – Operettelaan 41 3543 BN

Ruim appartement met 4 slaapkamers en balkon op het zuiden.
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Operettelaan 41 in Utrecht
Huurprijs : € 1.090,- per maand
Servicekosten : € 48,- per maand
Woonoppervlakte : 135 m²
Parkeerplaats : inclusief

Afmetingen:
Woonkamer met keuken : circa 49 m2
Balkon : circa 8 m2
Bijkeuken : circa 4 m2
Badkamer : circa 6 m2
Slaapkamer 1 : circa 17 m2
Slaapkamer 2 : circa 14 m2
Slaapkamer 3 : circa 14 m2

Bijzonderheden:
– Luxe appartementen
– Eigen buitenruimte of balkon
– Parkeerplaats voor iedere bewoner
– Voorzieningen bij de hand
– Uitstekende bereikbaarheid

Woonkeuze volop
Deze luxe appartementen en maisonnettes voorzien in uiteenlopende woonbehoeften. Er zijn twee- en vierkamerwoningen te huur die variëren qua indeling en oppervlakte. De appartementen zijn standaard voorzien van ruime en lichte woonkamers. Afhankelijk van het type telt de woning één tot drie slaapkamers. Het afwerkingsniveau van deze woningen is hoog. De keuken is uitgerust met de inbouwvoorzieningen zoals een keramische kookplaat, oven en afzuigkap. De badkamer beschikt over een ligbad, aparte douche en een wastafel.

Modern en stads
Deze 105 woningen maken deel uit van een modern woonproject. Het pand heeft een luxe en stadse uitstraling, met een wijds uitzicht op groen en een waterpartij. Bij ieder appartement hoort een eigen balkon, die de volledige breedte van de woning beslaat. Het balkon is via de woonkamer toegankelijk via openslaande harmonica deuren. Iedere bewoner beschikt over een eigen parkeerplaats, die in de afgesloten parkeergarage onder het pand ligt. De parkeerplek is bij de huurprijs inbegrepen.

Levendig en bereikbaar
Terwijde zuid is een moderne buurt in het nieuwste deel van Utrecht, Leidsche Rijn. Kenmerkend voor deze wijk is de ruime opzet, het gevarieerde straatbeeld en de vele waterpartijen met rietoevers en bruggetjes. Stadspark Waterwinpark en het Leidsche Rijn Park zijn geliefde recreatieplekken voor bewoners uit de buurt. De voorzieningen in Terwijde zijn stedelijk en binnen handbereik. Wijkwinkelcentrum Parkwijk biedt voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen, net als de oude kernen van De Meern en Vleuten. Daarnaast zijn er diverse scholen, kinderdagverblijven, een recreatieplas, een jeugdbibliotheek en sportgelegenheden in de buurt. De wijk ligt op vijf kilometer afstand van het centrum van Utrecht. Terwijde staat ook bekend om de goede bereikbaarheid vanaf snelweg A2 en door een eigen NS-station: station Terwijde. Utrecht centraal en steden als Leiden, Den Haag en Rotterdam zijn hierdoor uitstekend bereisbaar.

‘Wonen in luxe appartementen in levendig en bereikbaar Terwijde’

Contactformulier

Plattegronden