Utrecht – Oldambt 6C 3524 BE

Gewoon een lekker appartement. Zowel qua ligging als indeling. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in de groene wijk Lunetten. Als je dit appartement koopt dan beschik je over een ruime woonkamer met open keuken, flink balkon en maar liefst 2 slaapkamers. Uiteraard ontbreekt de berging niet, die is gelegen in de onderbouw.

Dan hebben we het nog niet gehad over de ligging. Het appartement is namelijk ideaal gelegen. Diverse voorzieningen zoals het winkel- en gezondheidscentrum bevinden zich in de directe omgeving. Maar ook het Beatrixpark en de uitvalswegen liggen op steenworpafstand. De wijk is zelfs voorzien van een eigen treinstation en ligt op fietsafstand van het bruisende centrum van Utrecht en de prachtige natuur van Amelisweerd. Kortom heerlijk genieten nabij natuur en stad!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Entree met bellenbord en postvakken. Algemene hal en met de trap kunnen we naar de verdiepingen.

2e Verdieping:
Entree, hal en toiletruimte die eenvoudig is afgewerkt. Aan de andere kant van de hal vinden we op een rij; een slaapkamer die is gelegen aan de galerij, de badkamer welke is voorzien van vaste wastafel en douchehoek, een berging waar we de opstelplaats van de cv-combiketel treffen en ook de opstelplaats van de wasmachine en de tweede slaapkamer die is gelegen aan het balkon.

Uiteindelijk komen we uit bij de woonkamer. Deze is ruim, licht en heeft toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het oosten. Heerlijk genieten van al het moois dat de ochtendzon te bieden heeft. Lopen we vanuit de woonkamer naar de voorzijde van de woning, dan komen we in de open keuken. Deze is ruim, maar nu voorzien van eenvoudig keukenblok. Gelukkig is er volop ruimte om jouw ideale keuken te laten plaatsen!

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 98,43 per maand voor het appartement en € 5,28 per maand voor de berging.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden