Utrecht – Nieuwlichtstraat 76 3552 GZ

Ben jij gek op tuinieren, wil je dicht in de buurt van het centrum van Utrecht wonen en lijkt het je ook nog eens leuk om een woning helemaal naar je eigen hand te zetten? Dan is dit appartement aan de Nieuwlichtstraat zeker iets voor jou!

Het appartement is gelegen op de begane grond, heeft een lichte woonkamer, een open keuken, twee ruime slaapkamers, uiteraard een badkamer en als kers op de taart een royale stadstuin. Tevens beschikt dit appartement ook nog eens over een flinke berging.

De locatie van het appartement is ook fijn te noemen. Ondiep is in trek en dat zie je terug in de woonomgeving. Daarnaast speelt de centrale locatie ook een rol. Scholen, winkels, openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen. En wil je de reuring van de grote stad om je heen? Binnen enkele minuten fietsen sta jij in het bruisende hart van Utrecht.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast en toegang tot de woonkamer. Deze is lekker licht en is voorzien van een handige bergkast. Vanuit de woonkamer loop je door naar de open keuken. Hier staat nu een eenvoudige keukeninrichting, maar er is ruimte genoeg voor het plaatsen van je droomkeuken.

Vanuit de keuken hebben we toegang tot de achtertuin. Wat je direct opvalt is de ruimte die je hebt. Een tuinliefhebber kan zijn hart ophalen. Zowel vanuit de tuin als vanaf de straatzijde is de berging bereikbaar. Er is hier voldoende ruimte voor het stallen van de fietsen.

Komen we weer terug in de woning dan komen we bij een tweede halletje. Hieraan grenzen alle overige ruimtes. Als eerst komen we langs de toiletruimte en vervolgens de badkamer. Deze is eenvoudig qua afwerking en is voorzien van wastafel, douchegelegenheid en treffen we de opstelplaats van de wasmachine. Er is een nog kast met opstelplaats van de cv-combiketel en er zijn twee slaapkamers. Deze kamers variëren qua oppervlak en zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement. Dus lekker slapen in alle rust! Eén van de slaapkamers heeft toegang tot de achtertuin.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 85,67 per maand (2019).
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden