Utrecht – Nieuwe Pijlsweerdstraat 43 3513 XT

Echt een leuke starterswoning! Aan de Nieuwe Pijlsweerdstraat hebben wij dit 2-kamer appartement in verkoop gekregen. Het appartement heeft een fijne woonkamer, een ruime slaapkamer, een balkon waar jij lekker op zomerse dagen heerlijk kunt genieten en ook nog eens een berging op de begane grond. Het appartement kan wel een klus gebruiken, maar dan heb je wel je eigen stek dat voldoet aan je wensen. Dus handen uit de mouwen en klussen maar!

De ligging van het appartement is ook prettig te noemen. Nabij diverse voorzieningen als winkels en het openbaar vervoer gelegen. Ook de uitvalswegen en het bruisende hart van Utrecht zijn snel bereikbaar.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Bergingen, portiek met bellenplateau, postvakken en trappenhuis.

2e Verdieping:
Entree, hal met meterkast en toiletruimte die eenvoudig is afgewerkt. Vervolgens komen we in de prettige woonkamer met open keuken. Wat je direct opvalt is de hoogte tot aan de nok! Dit geeft een extra ruimtelijk gevoel. De keuken is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling met opstelplaats van de cv-ketel.

Vanuit de woonkamer kunnen we naar de ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer. Ook de badkamer is eenvoudig afgewerkt en is op dit moment voorzien van douchehoek, wastafel en opstelplaats van de wasmachine.

Tevens kunnen we vanuit de slaapkamer naar het balkon. Deze is gesitueerd op het oosten waar je dus in de vroege uurtjes al kunt genieten van al het moois dat de zon je te bieden heeft.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 68,09 per maand voor het appartement en € 9,08 per maand voor de berging.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden