Utrecht – Neckardreef 59 3562 CL

Als jij lekker op jezelf wil gaan wonen en het nog niet al te groots zoekt, dan is dit appartement echt iets voor jou! Aan de Neckardreef hebben wij dit leuke 2-kamer appartement in verkoop gekregen. Het appartement is voorzien van een knusse woonkamer, een gemoderniseerde badkamer, een lekkere woonkeuken en een ruime slaapkamer. Uiteraard beschik je over je eigen balkon en is er een berging in de onderbouw.

De locatie van het appartement is ook prettig te noemen. Nabij een tal van voorzieningen zoals de winkels, het openbaar vervoer en de uitvalswegen, is het appartement ook nog eens op fietsafstand van het bruisende hart van Utrecht gelegen. Wat wil een mens nog meer!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree, bellentableau, hal met postkasten, trapopgang, lift en toegang tot de bergingen.

2e Verdieping:
Entree, hal met meterkast. Gaan we linksaf dan komen we in de woonkamer. Deze is licht en goed in te delen. Komen we weer terug in de hal dan lopen we langs een inbouwkast en komen we in de woonkeuken. Deze keuken is zo ruim omdat er een slaapkamer aan deze keuken is gevoegd. Mocht je dit weer willen veranderen, dan is dat geen enkel probleem. Mocht je het zo behouden dan kan je hier gemakkelijk een ruime eettafel plaatsen. In de keuken staat op dit moment een eenvoudig keukenblok en vinden we de opstelplaats voor de wasmachine. Vanuit de keuken komen we op het royale balkon.

Als we weer terug komen in de hal, dan lopen we naar de badkamer. Deze is eenvoudig, maar netjes. We treffen hier het toilet en de douchegelegenheid. Vervolgens komen we uit bij de ruime slaapkamer. Deze is licht en goed in te delen!

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 108,08 (woning) en 10,63 (berging) per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– In de getoonde presentatie zijn sfeer impressies toegevoegd.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier

Plattegronden