Utrecht – Nachtvlinderplantsoen 46 3544 DZ

Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers, tuin en dakterras.
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Nachtvlinderplantsoen 46
Huurprijs : € 1.180,-
Woonoppervlakte : € 137 m²
Parkeren : inclusief
Keuken: inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron, koelvries-combinatie

Afmetingen:
Woonkamer: circa 30 m2
Eetkeuken: circa 13,5 m2
Slaapkamer 1: circa 17,8 m2
Slaapkamer 2: circa 13,6 m2
Slaapkamer 3: circa 8,9 m2
Badkamer: circa 5,8 m2
Slaapkamer 4: circa 13,4 m2
Bergruimte: 5,9 m2
Dakterras: circa 12 m2

Bijzonderheden:
– Keuken gerenoveerd in 2019
– Ruime woonkamer
– Tuin & dakterras op het Noord Westen
– Inpandige berging voorzien is van een wasmachine aansluiting
– 5 km van Utrecht centrum
– In groene omgeving
– Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
– Diverse voorzieningen in directe omgeving

Luxe en keuze volop
In Parkwijk Het Zand zijn allerlei typen woningen te huur. Riante herenhuizen met voldoende ruimte om te werken aan huis, stadswoningen met een opvallend grote woonkamer, en knusse hofwoningen. Hoewel de huizen variëren in omvang en indeling, zijn ze allemaal ruim en luxe uitgevoerd. De fraaie eet- of woonkeuken is uitgerust met een keramische kookplaat, vaatwasser, koelvriescombinatie en een combimagnetron. Ook de badkamer is comfortabel en voorzien van een ligbad en aparte douche. Naast drie of vier slaapkamers beschikt elke woning over een inpandige berging.

Veiligheid en gemak
Deze 98 woningen staan in de Vlinderbuurt. Ze hebben vrijwel allemaal een achtertuin en een buitenberging, handig voor de fietsen. De huizen liggen verdeeld over drie woonhofjes. De hofjes zijn alleen toegankelijk voor de bewoners en vormen zo een veilige speelplek voor kinderen. In dit binnengebied ligt ook een afgesloten parkeerterrein. Voor bewoners is het mogelijk hier een vaste parkeerplaats te huren.

Alles in de buurt
De vlinderbuurt ligt in de wijk Het Zand in Leidsche Rijn. De vele parken bepalen de sfeer van deze woonomgeving. Het aangrenzende Prinses Amaliapark, ’t Zandpark en natuurlijk het uitgestrekte Maximapark. Spelen, wandelen en fietsen kan dus volop in de nabije omgeving. Winkelcentrum Parkwijk, op loopafstand, bestaat uit zo’n 16 winkels en is handig voor de dagelijkse boodschappen. Scholen, sportclubs en een gezondheidscentrum liggen eveneens op loop- en fietsafstand. De ideale plek voor een avond uit is natuurlijk het historische centrum van Utrecht, maar ook Leidsche Rijn heeft allerlei restaurants en een bioscoop. Meerdere buslijnen en de treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde maken Leidsche Rijn goed bereikbaar. Ook de A2 en de A12 liggen vlakbij.

Parkwijk Noord | Utrecht
Bladvlinder 2-26, Distelvlinder 1-7, Monarchvlinder 72-84, Nachtvlinderplantsoen 26-60, Purpervlinderstraat 3-29, Snuitvlinder 2-8, Wapendragervlinder 11-51
98 eengezinswoningen
Oppervlakte woning: 110-230 m²

‘De Vlinderbuurt is sfeervol, kindvriendelijk en groen’

Contactformulier


Plattegronden