Utrecht – Musicallaan 349 3543 ED

Leuk appartement in het complex De Boemerang van 109 m2 met eigen parkeerplaats.
Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Musicallaan 349
Huurprijs : € 1.020,-
Servicekosten : € 28,-.
Woonoppervlakte : 109 m²
Parkeerplaats : inclusief

Afmetingen
Woonkamer: circa 28,2 m2
Loggia: circa 6 m2
Eetkamer: circa 10,4 m2
Keuken: circa 13 m2
Berging: circa 6,7 m2
Slaapkamer 1: circa 16,4 m2
Slaapkamer 2: circa 10,3 m2
Badkamer: circa 5,4 m2

Bijzonderheden:
– Luxe appartementen
– Vrij uitzicht
– Bijzondere architectuur
– Privé parkeerplaats
– NS-station op loopafstand
– Ruim binnenplein
– Afgesloten fietsenstalling

Licht en luxe
In de Boemerang zijn drie-, vier-, en vijfkamerappartementen te huur. Bijzonder zijn de grote schuifpuien in de woningen. Naast een weids uitzicht, zorgen deze enorme raampartijen voor veel licht en een vrij gevoel. Alle woningen beschikken over een ruime woonkamer en royale slaapkamers. De luxe keuken is uitgerust met kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en koelvriescombinatie. Ook de badkamer is comfortabel en voorzien van een ligbad, aparte douche en een dubbele wastafel. Handig is de aparte bergruimte, met aansluiting voor de wasmachine.

Bijzondere architectuur
Het appartementengebouw de Boemerang valt op door de bijzondere architectuur en is een echte blikvanger. De 184 appartementen zijn gebouwd rondom een groot binnenplein. Een sfeervolle plek, met volwassen bomen in het midden. Het gebouw is voorzien van vier liften, een fietsenstalling en een verlichte parkeerkelder, met privé parkeerplaatsen voor alle bewoners. De videofoons bij de appartementen zorgen voor extra veiligheid en comfort.

Stedelijk en bereikbaar
Tuinpark is een moderne buurt in de wijk Terwijde in Leidsche Rijn. Kenmerkend voor deze wijk is de ruime opzet, het gevarieerde straatbeeld en de vele waterpartijen. De Boemerang grenst aan het Waterwinpark, een eigentijds stadspark. De voorzieningen in Terwijde zijn stedelijk en binnen handbereik. Winkelcentrum Parkwijk biedt voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen, net als de oude kernen van De Meern en Vleuten. Daarnaast zijn er diverse scholen, een recreatieplas en sportcentra in de buurt. De wijk ligt op vijf kilometer afstand van het centrum van Utrecht. Terwijde staat bekend om de goede bereikbaarheid vanaf de A2 en A12 en door een eigen NS-station: station Terwijde. Utrecht Centraal en steden als Leiden, Den Haag en Rotterdam zijn hierdoor gemakkelijk bereisbaar.

‘Luxe en ruim wonen in de moderne wijk Terwijde’

Contactformulier

Plattegronden