Utrecht – Monarchvlinderlaan 10 3544 DA

Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers, tuin en dakterras.
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Monarchvlinderlaan 10
Huurprijs : € 1.240,-
Woonoppervlakte : € 145 m²
Parkeren : inclusief
Keukenapparatuur : afzuigkap, inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvakje

Afmetingen:
Woonkeuken: circa 19,9 m2
Bijkeuken: circa 2,5 m2
Studeerkamer: circa 11,5 m2
Stenen berging: circa 9,8 m2
Woonkamer: circa 41,2 m2
Slaapkamer 1: circa 16,7 m2
Slaapkamer 2: circa 9,2 m2
Badkamer: circa 6,2 m2
Slaapkamer 3: circa 7,2
Berging: circa 2,7 m2
Dakterras: circa 14 m2

Bijzonderheden:
– Keuken vernieuwd in 2019
– Ruime woonkamer
– Tuin & dakterras op het noorden
– Inpandige berging voorzien is van een wasmachine aansluiting
– 5 km van Utrecht centrum
– In groene omgeving
– Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
– Diverse voorzieningen in directe omgeving

Ruime eengezinswoningen aan rustige hofjes
Sfeervol wonen, in een levendige wijk met veel groen. Het Prinses Amaliapark ligt voor de deur en ook op allerlei andere plekken kunnen kinderen veilig spelen. Handig voor de dagelijkse boodschappen is winkelcentrum Parkwijk, op loopafstand. Ook diverse basisscholen liggen vlakbij.

Ruimte en luxe
In Parkwijk Noord zijn drie verschillende eengezinswoningen te huur. Grote herenhuizen van drie verdiepingen, compactere stadswoningen, en parkwoningen met een grote studeer- of werkruimte op de begane grond. Hoewel de huizen variëren in omvang en indeling, zijn ze allemaal ruim en luxe uitgevoerd. De fraaie eet- of woonkeuken is uitgerust met een keramische kookplaat, vaatwasser en een oven. Ook de badkamer is comfortabel en voorzien van een ligbad en aparte douche. Naast drie of vier slaapkamers beschikt elke woning aanvullend over een inpandige berging.

Gezellig en veilig
Deze 89 woningen staan in de Vlinderbuurt. Ze hebben allemaal een achtertuin en een buitenberging, handig voor de fietsen. Bij veel woningen hoort nog een dakterras. De huizen liggen verdeeld over drie woonhofjes. De hofjes zijn alleen toegankelijk voor de bewoners en vormen zo een veilige speelplek voor kinderen. In dit binnengebied ligt ook een afgesloten parkeerterrein. Voor bewoners is het mogelijk hier een vaste parkeerplaats te huren.

Alles in de buurt
De vlinderbuurt ligt op de grens van de wijken Het Zand en Parkwijk in Leidsche Rijn. De vele parken bepalen de sfeer van deze woonomgeving. Het aangrenzende Prinses Amaliapark, ’t Zandpark en natuurlijk het uitgestrekte Maximapark. Spelen, wandelen en fietsen kan dus volop in de nabije omgeving. Winkelcentrum Parkwijk, op loopafstand, bestaat uit zo’n 16 winkels en is handig voor de dagelijkse boodschappen. Scholen, sportclubs en een gezondheidscentrum liggen eveneens op loop- en fietsafstand. De ideale plek voor een avond uit is natuurlijk het historische centrum van Utrecht, maar ook Leidsche Rijn heeft allerlei restaurants en een bioscoop. Meerdere buslijnen en de treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde maken Leidsche Rijn goed bereikbaar. Ook de A2 en de A12 liggen vlakbij.

Parkwijk Noord | Utrecht
Distelvlinder 2-8, Eerste Westerparklaan 31-63, Monarchvlinder 2-68, Nachtvlinderplantsoen 1-25, Snuitvlinder 1-7
89 eengezinswoningen
Oppervlakte woning: 96-165 m²

‘De Vlinderbuurt is sfeervol, kindvriendelijk en groen’

Contactformulier

Plattegronden