Utrecht – Meloenstraat 7 3552 VA

Wil jij wonen in een vernieuwde woonomgeving? Een buurt die enorm populair is en waar jij nu een woning kunt bemachtigen? Het is nu mogelijk aan de Meloenstraat!

We hebben deze leuke karakteristieke eengezinswoning in verkoop gekregen die aan de binnenzijde wel een klus kan gebruiken. Maar als je deze klus met beide handen aanpakt, dan heb je een geweldige stek helemaal naar eigen smaak ingericht! Wat dacht je van een lichte woonkamer, een diepe tuin, 3 slaapkamers en een zolder met volop mogelijkheden.

Daarnaast is de locatie van de woning prettig te noemen. Diverse voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, snelwegen, winkels en restaurants zijn op korte afstand gelegen. Het gezellige en bruisende hart van de stad is binnen 10 minuten fietsen te bereiken.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Via je eigen voortuin kom je bij de voordeur.

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van schouw met opstelplaats van de gaskachel. Middels openslaande deuren komen we in de diepe en groene achtertuin. De achtertuin is tevens via een achterom bereikbaar en is voorzien van een berging. Lekker handig voor het stallen van de fiets!

Komen we weer terug in de woning dan treffen we een afgesloten keukenruimte die nu is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. In de keuken is tevens de opstelplaats van de wasmachine. Via een halletje komen we bij de toiletruimte die eenvoudig is afgewerkt en hebben we nog een handige opbergkast.

1e Verdieping:
Overloop en twee slaapkamers aan de achterzijde. Badkamer voorzien van douche en vaste wastafel. Aan de voorzijde treffen we over de volle breedte van de woning een ruime slaapkamer. Deze kamer is voorzien van handige inbouwkast. Via een deur in deze kamer komen we bij de vaste trap die ons brengt naar de……

2e Verdieping:
Open zolderruimte met volop mogelijkheden. Wat dacht je van een extra slaapkamer of het creëren van een ruime hobbykamer. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– Woning is niet voorzien van centrale verwarming.
– Er is geen warm watervoorziening aanwezig.
– De woning is volledig voorzien van enkel glas.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden