Utrecht – Marnixlaan 270 3552 HK

Ben jij niet van het klussen en zoek je een leuk 3-kamer appartement? Kom dan zeker kijken! Het appartement is gebouwd in 2011 en is gelegen op de 1e verdieping in de Geuzenwijk. Een royaal en zonnig terras van ruim 27m², een keuken met inbouwapparatuur, een eigen berging op de begane grond en ook nog eens een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex maken dit appartement echt compleet.

Onderdeel van de wijk Zuilen is de Geuzenwijk. De straten in dit authentieke deel van Utrecht zijn genoemd naar de Geuzen, die in de Tachtigjarige Oorlog streden voor de vrijheid van Nederland. Leven in Geuzenwijk betekent letterlijk wonen op historie. In de bouwgrond zijn resten uit de Romeinse tijd gevonden en overblijfselen van een klooster. Maar ook het moderne leven is dichtbij. De Geuzenwijk is goed bereikbaar met trein en bus. De bushalte is gelegen tegenover en naast het complex. Het centrum van Utrecht met de vele gezellige winkels en cafés ligt op 10 minuten afstand met zowel de bus en fiets en voor de kleine boodschappen zijn er op de Amsterdamsestraatweg genoeg mogelijkheden. Ook zijn de diverse uitvalswegen gemakkelijk te bereiken.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Bellentableau met videofoon en brievenbussen. Afgesloten entree met gemeenschappelijke hal en toegang tot de bergingen, parkeergarage en lift.

1e verdieping:
Portiek met toegang naar de galerij en privé dakterras. Via het royale terras komen we bij de voordeur. Entree met ruime hal, meterkast en garderobenis. De lichte woonkamer met moderne keuken met L-opstelling en inbouwapparatuur zijn aan de achterzijde gelegen. Tevens grenst er aan de woonkamer nog een aparte hobby-/werkkamer van circa 6m². De hoofdslaapkamer van bijna 13m² is rustig gelegen aan de binnentuin van het complex. De ruime badkamer is netjes en voorzien van douchehoek en wastafel. Aparte toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Tevens is er nog een inpandige berging met wasmachineaansluiting aanwezig.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 95,80 voor het appartement en € 8,71 voor de
parkeerplaats per maand (2018).
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden