Utrecht – Marnixlaan 260A 3552 HK

In de wijk Zuilen gelegen 3-kamer appartement op de vierde verdieping met serre, parkeerplaats en eigen fietsenberging. Het complex is voorzien van een liftinstallatie en gemeenschappelijke daktuin. Het appartement is gelegen vlakbij de Vecht, openbaar vervoer, uitvalswegen en winkelcentrum Overvecht.

Onderdeel van de wijk Zuilen is de Geuzenwijk. De straten in dit authentieke deel van Utrecht zijn genoemd naar de Geuzen, die in de Tachtigjarige Oorlog streden voor de vrijheid van Nederland. Leven in Geuzenwijk betekent letterlijk wonen op historie. In de bouwgrond zijn resten uit de Romeinse tijd gevonden en overblijfselen van een klooster. Maar ook het moderne leven is dichtbij. De Geuzenwijk is goed bereikbaar met trein en bus. Het centrum van Utrecht met de vele gezellige winkels en cafés ligt op 10 minuten fietsen en voor de kleine boodschappen zijn er dichterbij huis ook genoeg mogelijkheden.

Indeling:
4e Verdieping:
Het appartement komt u binnen via een hal. Deze hal geeft toegang tot de hoofdslaapkamer, een berging met wasmachine-/drogeraansluiting en de geheel betegelde badkamer met douche en wastafel. Tevens is er in de hal een aparte toiletruimte met wandcloset aanwezig. Het appartement heeft een sfeervolle woonkamer met open keuken. De moderne keuken in een rechte opstelling is voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en combimagnetron. 2e slaapkamer met toegang naar de serre. Deze serre is ook vanuit de woonkamer bereikbaar. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats in de parkeerruimte op de begane grond.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten zijn € 74,02 (woning) en € 8,71 (parkeerplaats) per maand (prijspeil 2018).
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden