Utrecht – M. de Klerkstraat 9 3555 CM

Wat een leuk huis! Dat kunnen wij oprecht zeggen over deze starterswoning gelegen in de gewilde wijk Zuilen. Zodra je deze woning binnenstapt ervaar je het fijne gevoel, de goede sfeer en je ziet gelijk de mogelijkheden. Extra plus aan deze woning is de lekkere diepe tuin op het noordoosten.

Zuilen is in trek. Niet alleen door de type woningen die daar zijn gelegen, maar ook door de goede locatie. Je bent zo op de ring van Utrecht, diverse winkels en scholen liggen in de buurt en binnen 15 minuten fietsen sta je in het bruisende hart van de stad.

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Begane grond:
Entree, hal, met toegang tot toiletruimte met toilet en fontein. Vanuit de hal komen we in de woonkamer. Deze is lekker licht en goed in te delen. Vervolgens komen we in de keuken. Deze is op dit moment voorzien van een eenvoudig keukenblok met gaskookplaat, aansluiting voor de wasmachine en hier hangt de cv-combiketel (geplaatst in 2015, Remeha). Via de keuken komen we in de heerlijke achtertuin waar je een groot deel van de dag kunt genieten van de zon. Achter in de tuin staat de berging. Komen we weer terug in de hal dan kunnen we middels een vaste trap naar de….

1e Verdieping:
Lichte overloop die toegang geeft tot 2 slaapkamers. Vanuit de grootste slaapkamer is er toegang tot de badkamer. Deze ruimte is voorzien van een douchehoek en vaste wastafel.

2e Verdieping:
Bergzolder (niet bereikbaar)

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente Utrecht.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Contactformulier


Plattegronden