Utrecht – Lloyd Webberhof 56 3543 EH

Ruime 4 kamer eengezinswoning met een heerlijke zonnige tuin op het zuiden.
Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Lloyd Webberhof 56 in Utrecht
Huurprijs : € 1.204,-
Woonoppervlakte : 138 m²
Parkeerplaats : Inclusief
Zonnepanelen : 12 stuks

Afmetingen:
Woonkamer : circa 29,5 m2
Keuken : circa 12,7 m2
Berging : circa 5,2 m2
Slaapkamer 1 : circa 25,4 m2
Slaapkamer 2 : circa 15,7 m2
Slaapkamer 3 : circa 12,6 m2
Badkamer : circa 6,7 m2

Bijzonderheden:
– Zonnige tuin op het zuiden
– Inpandige berging voorzien is van een wasmachine aansluiting
– 5 km van Utrecht centrum
– In groene omgeving
– Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
– Diverse voorzieningen in directe omgeving

Ruimte en luxe
In Tuinpark zijn drie typen woningen te huur, met volop ruimte in én rondom het huis. Aan de ruime woonkamer grenst een halfopen keuken met kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en koelvriescombinatie. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers, waarvan een slaapkamer de gehele breedte van het huis beslaat. De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche en een dubbele wastafel. Handig is de aparte bergruimte, met aansluiting voor de wasmachine en droger.

Rustig en beschut
Deze 74 woningen staan in het beschutte wijkje Tuinpark. De huizen zijn strak vormgegeven en voorzien van een plat dak. Alle woningen hebben een tuin. De straten zijn groen, autoluw en kindvriendelijk. Een aantal woning hebben een parkeerplaats in de garage van het naastgelegen appartementencomplex de Boemerang. Deze parkeerplaats is inbegrepen bij de huurprijs.

Stedelijk en bereikbaar
Tuinpark is een rustige, groene buurt in de wijk Terwijde in Leidsche Rijn. Kenmerkend voor deze wijk is de ruime opzet, het gevarieerde straatbeeld en de vele waterpartijen met rietoevers en bruggetjes. Ook het stadspark Waterwinpark is een geliefde stek bij buurtbewoners. De voorzieningen in Terwijde zijn stedelijk en binnen handbereik. Winkelcentrum Parkwijk biedt voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen, net als de oude kernen van De Meern en Vleuten. Daarnaast zijn er diverse scholen, een recreatieplas en sportcentra in de buurt. De wijk ligt op vijf kilometer afstand van het centrum van Utrecht. Terwijde staat bekend om de goede bereikbaarheid vanaf de A2 en A12 en door een eigen NS-station: station Terwijde. Utrecht Centraal en steden als Leiden, Den Haag en Rotterdam zijn hierdoor gemakkelijk bereisbaar.

Tuinpark | Utrecht
Ivor Novellostraat 2-8, Lloyd Webberhof 1-39 en 6-98
74 woningen
Oppervlakte woning: 130-150 m²

‘Luxe en ruim wonen in de moderne wijk Terwijde’

Contactformulier

Plattegronden